Sushi Uro maki

geplaatst in: verhalen | 1

Zag dit vandaag bij de AH en dacht het is nu dat ik sushi ga proberen en wie weet gaat het naar meer smaken. Ik denk dat de meest van mijn lezers niet weten dat ik het nog nooit gegeten heb.

Zie het altijd liggen in het visvak en omdat wij een AH XL zijn hebben wij ook een sushi afdeling daar worden verschillende soorten en maten bereid en ik loop ik vaak langs zal ik het wagen maar iets houd mij steeds tegen.

Maar straks op de Vlietlanden ga ik het proeven en heb al gezien wat er allemaal in zit alles is in rijst en sesam gerold. Het waait erg maar heel af en toe komt de zon door het is heerlijk liggen en natuurlijk zijn er ook al een aantal mensen,maar erg druk zal het niet worden denk ik.

Morgen houden we met een groep van 25 man een sliptong festival wat het inhoud dat we 12 kilo sliptong hebben en als je honger heb dan bak je je eigen sliptongetjes. Zal wel weer super gezellig worden.

Alvast de sojasaus en de wasabi door elkaar vermengd en mijn eerste sushi hap is een feit en welke heb ik genomen. Ura hosomaki surimi sesam en dat was lekker ik wou dat we meer sojasaus hadden daarna kwam de ura hosomaki tonijnmousse sesam die was ook heerlijk kan niet met chopsticks. Marco kende het natuurlijk al maar ik had mij er nooit aangewaagd. Nog twee te gaan we nemen nu de ura hosomaki omelet sesam ook heerlijk en de laatste is ura hosomaki komkommer sesam. Er was van elk soort drie stuks en ik mocht de laatste rij eten ik ben voor deze al om.

Volgende keer ga ik een andere proberen weet nog niet welke maar daar zal ik wel weer over bloggen.

Geniet van jullie dag

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *