TaalTrip 5

geplaatst in: verhalen | 0

Vorige week kwamen er weer een groep nieuwkomers bij ons om een TaalTrip ronde te maken was in mijn lunchpauze toen ik het te horen kreeg terug gekomen op de afdeling meteen vijftien stokbrood gebakken en stond er al klaar voor om de eerste groep te ontvangen.

De begeleiders hadden alle drie een waaier met woorden erop zodat de kinderen het op konden lezen en ze hadden een mooi boodschaplijstje gemaakt vanuit de stichting.

Maar ik mocht dit keer niks ondernemen een andere collega die ging het doen en ik werd aan de kant geschoven was zo verbaasd dat ik niet met die kinderen wat kon en mocht doen dat ik heel erg teleurgesteld was in het systeem van die dag,mijn collega’s op de afdeling begrepen er ook niks van.

Later hoorde ik van de juffrouw van deze klas dat ze het heel jammer vond dat ik niks gedaan had met de kinderen vooral omdat ze een filmpje hadden gezien hoe ik de kinderen vertel over de broodafdeling en dat ik dan een lied ging zingen over de twee beren. Ik kon alleen antwoordt ik denk dat ze het anders willen aanpakken en ik daar niet bij hoor.

Hopelijk als er een andere groep komt dat ik het weer mag doen😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *