Tandarts+nog veel meer

geplaatst in: verhalen | 0

Ik moest naar de tandarts maar die zit helemaal in Amsterdam nou is het geen probleem want ik werk daar in de buurt. Vandaag moest vanaf huis en ik wilde er nog een leuke dag verder er van maken op Facebook liet ik al zien waar ik allemaal was ingecheckt echt leuk om iedereen dat te laten zien🤪🤪🤪.

Oké tandarts was een controle afspraak maar Richard en ik hebben een lange geschiedenis samen dus we kennen elkaar al vanaf 8 december 1986 en voor ik naar binnen werd ik geroepen had ik eerst een telefoon gesprek met een persoon van de autodealer waar ik een enquete heb ik ingevuld en omdat ik heb maar een 6 heb gegeven wilde ze weten wat de reden was en zoals ik geleerd heb over dingen open en eerlijk te zijn gaf ik ook mijn reden waarbij de persoon in kwestie best er van schrok dat ik de behandeling onder peil vond.

Maar ik was binnen geroepen en nam plaats en voordat ik uiteindelijk weer buiten stond was het denk rond twaalf uur had een afspraak om kwart voor elf en neem we hebben geen thee of koffie gedronken maar even bijgekletst zoals we wel vaker hebben gedaan maar ik wilde naar het tuincentrum het Oosten in Aalsmeer daar wat spulletjes gehaald en wat gegeten(de foto’s volgen hoor) en daarna ben naar het tuincentrum Intratuin in ter Aar geweest wilde het voorjaar in huis halen en dat is mij denk ik aardig gelukt.

Maar op het complex waar Intratuin zit heb je Scapino,Action en de Vomar ik had een sportbroekje gescoord bij Scapino,bij de Action een leuke plantenbak,wasparfum volgens vergeet ik nog wat en bij de Vomar had ik wat boodschappen gedaan en bij Intratuin heb ik tulpen,hyacinten en drie bosje kunstbloemen.

Het voorjaar 2024

Ik heb het zo fijn gehad en heel erg genoten van alles even lekker niks anders dan lekker overal snuffelen nog een paar dagen dan moet ik weer aan de slag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *