Te gek voor woorden….schandalig

geplaatst in: verhalen | 0

Ton van der Loo, een lieve en dierbare vriend van mij,heeft iets verschrikkelijks en onbegrijpelijks meegemaakt.

Dat er wellicht mensen zijn die wrok koesteren tegen hem…oké…maar de URN van zijn overleden VADER wegnemen….. is een heel ander verhaal.

“Wraak” nemen…. is misschien wel een menselijke eigenschap, maar “de doden” moet je met rust laten !!!

Dus… het ontnemen van iemands “laatste rustplaats” …..treft geen enkel doel….het is onmenselijk….en het getuigt van RESPECTLOOS (wan)gedrag…… WAARVAN AKTE !!!

Welnu…..deel dit bericht of nog beter…..toon respect voor de overledene.

Berouw komt meestal na “de zonde” ….Dit zou de beste optie zijn.

liefs, Esther
fb_img_1475410672623       fb_img_1475410660677

Ton van der Loo: ‘Urn van mijn vader gestolen”

bd-afbeelding-11-13

Ton van der Loo sloot een bizarre week af met twee tribunekaarten voor de wedstrijd RKAVV- ADO Den Haag van vandaag. Dit naar aan aanleiding van de actie van het Voorburgs Dagblad en Innova Energie. Een winnares was zo vriendelijk om haar gewonnen kaarten af te staan, omdat haar vriend moest werken. ,,Hier ben ik echt blij mee,” zegt hij. ,,Dat maakt mijn week weer een beetje goed. De urn van mijn vader is namelijk gestolen. Dit gebeurde eergisteren op de begraafplaats van Ockenburgh. Ik heb inmiddels aangifte bij de politie gedaan. De urn stond op het graf. Je kunt je voorstellen dat ik hier vreselijk teleurgesteld door ben. Wellicht dat er iets op de camerabeelden te zien zal zijn. Al moet je dat maar weer afwachten, want ik weet niet of de camera’s ook op de graven staan.”

Ton van der Loo heeft de diefstal gemeld bij de uitvaartorganisatie van Ockenburgh. ,,Het was een vreemd gesprek,” zegt hij. ,,Ze ontkenden zelfs dat daar een graf lag. Dat zal wel een misverstand zijn, want ik heb daar twee graven naast elkaar gekocht.”

foto Facebook: Voetballiefhebber Ton van der Loo is de urn van zijn vader kwijt
Bron:voorburgsdagblad.nl/ton-van-der-loo-urn-van-mijn-vader-gestolen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *