Tea time……#17

geplaatst in: verhalen | 2

Vraag:wat is je favoriete quote?

Een dag niet gelachen,Is een dag niet geleefd

Als mijn wekker om 4 uur afloopt dan ga ik naar de badkamer en maak het water voor de douche aan en ga voor de speigel staan en stap op de weegschaal en denk meid wat zie jij er goed uit voor een vrouw van bijna 50 dan draai ik mij om en stap onder de warme douche en poets mijn tanden,was mijn haren en zeep mij heerlijk in.
Na een minuut of 15 stap ik eronder vandaan en droog mij af,spiegel is onderhand beslagen maar zie me zelf nog net.
Maak mij verder klaar deo op spuiten mijn gezicht met een cremeetje en slof naar mijn inloopkamer😁😁en zoek mijn kleding uit.
Ga de trap af en zet mijn water voor de thee aan,smeer mij brood en neem een grote glas ijskoud water met citroen en limoen.
Ga naar de bank en zet de tv aan om lekker te ontspannen meestal kijk ik op TLC.
Om kwart voor vijf ruim ik alles op en neem afscheid van manlief en ga dan de auto in.
Als ik mijn motor start dan staat de volumeknop nog op de harde stand van een dag van te voren.
Maar de muziek klinkt wel goed alleen nu even niet zo hard….maar het maak mij wel al vrolijk die mooie klanken.
Dan ga ik op weg,het is stil in de straat en soms heb ik de neiging om mijn vinger op de claxon te plaatsen,maar doe het toch maar niet.
Onderweg kom ik soms 1 of 5 auto tegen,en onderhand is de volume knop ook al iets harder gezet en ik galm mee op muziek van SKYradio.
Op de snelweg speel ik een spel ik haal jou in,en nu moet jij mij inhalen sommige automobiliesten snappen het dan niet,dat geef niet neem wel een ander slachtoffer en zo heb ik iedere morgen al een lol,nu doen mijn hoofd en handen ook al mee op het ritme van de muziek,de volume knop gaat na elk lied harder en harder en als mijn einde in zicht is dan is de volumeknop net zo hard als ik begon.
Op het werk is het hard door stampen maar af en toe maak ik een opmerking dan zie ook een glimlach bij mij collega verschijnen en als de dag vorderd dan hebben we een gezellige afdeling en dat maken dagen zo bijzonder met een lach op staan en met een lach je bed in.
Want als ik thuis kom dan bespreek ik mijn werkdag met manlief en dan genieten we samen van mijn super dag.
Mensen lachen is gezond en je krijgt er minder rimpels van soms wat kramp in je buik,dat is dan niet erg.

Liefst💋💋Esther💋💋

Wat is jou favoriete qoute???

2 reacties

    • ellymay47

      Dat is ook een hele mooie quote…….en daar heb u helemaal gelijk vandaag genieten van de mooie dingen om u heen want je weet niet wat er morgen zal komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *