Terug naar IJmuiden

geplaatst in: verhalen | 0

Nadat we van het centrum waren gekomen en even gerelaxt hebben in de kamer had ik alvast al mijn spullen bij elkaar gezocht niet dat het een chaos was maar mijn gebruikte kleding had ik al in een aparte tas gezet en de kleding die ik woensdagochtend aan ging trekken had ik op het krukje bij de spiegel gedaan met mijn toilettas.De andere deden dat later.Mijn nachtkleding had ik onder mijn kussen geplaatst en daarna nog gewandeld overal foto’s van gemaakt dit is immers de laatste avond morgen gaan we naar huis toe toch raar dat je je daar op kan verheugen terwijl ik het echt leuk heb.

Onze avond eten is weer een lopend buffet en ik had er echt wel trek in.

Had cowl salade genomen met maïskorrels wat patat een bitterbal en een loempia met varkenslapje en champignons saus het was heerlijk na het eten zijn we weer aan de wandel gegaan en even kijken bij het souveniertje winkel om iets voor een lief persoon te halen wel of niet nemen heb morgen ook nog tijd.

Later zijn in de lounge gaan zitten en hebben we geproost op de laatste avond ik nam een (I’am)virgin pina Colada en Marie besteld Nacho met de chedderkaas en saus apart.

Ik heb echt genoten maar toen ik thuis heb ik nog getukt daar knapt een mens van op vrijdag moet ik werken dus ik ga lekker slapen,

Welterusten liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *