The beekeeper

geplaatst in: verhalen | 0

Toen ik wat scrollde over het net kwam ik deze film tegen en dacht Jason Statham die vind echt een geweldige auteur heb alle delen van de Transporter gezien waar hij in speelde en een ticket was ook meteen besteld.

Wil zoveel verschillende bioscopen zien

Ga eerst trainen en wat huishoudelijke klusjes doen en dan even ergens een hapje eten dan naar de film heb een plek precies in het midden van de rij tien gereserveerd benieuwd hoe druk het er zal zijn maar foto’s volgen.

Had dus bij de beren gegeten in Gouda maar had even wat weggebracht naar de boekhouder in Woerden en weer richting huis om mijn gehoorapparaten te halen maar toen in de cinema kwam en mijn kaart liet scannen kon ik gelijk naar boven en daar had ik wat te snoepen en drinken gehaald. Ik keek om mij heen en dacht moeten er nog bioscoop bezoekers komen of was dit het,we moesten wachten tot de zaal schoon gemaakt was voor we naar binnen konden en een dame wilde naar de wc maar nam de deur met het mannelijke poppetje erop en haar partner keek meteen weg en dacht hier hoor ik niet bij ik lachte van binnen en dacht alleen misschien hoort ze wel echt daar tot zij zelf het in de gaten kreeg achter de deur en kwam er met een haast weer uit.Oké de film zou om vijf uur beginnen maar voor we het verlossend woord klaar kregen was het al kwart over vijf en iedereen liep naar hun eigen rij dat zij gereserveerd hadden denk dat zij net als ik dachten zal wel druk zijn. Maar nee hoor met mijn persoontje waren we met negen mensen in de zaal en het was echt aflopen ik op rij 10 alleen rij 9 een stel rij 8 een stel rij 7 een stel en op rij 6 een stel. Ik had echt twee stoelen bezet zat heerlijk met mijn benen op de stoel naast mij en mijn hoofd op de armleuning echt zo chill.

Ik ga niks verklappen maar ik heb weer genoten van Jason zo’n goede auteur en ik denk dat er ooit nog een vervolg komt want het einde was echt zo raar Jason verdwijnt en dan ineens heb je de aftiteling. Ik kan alleen zeggen er volgen nog meer uitstapjes die ik dit jaar ga maken hou mijn blog in de gaten,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *