The Big Bang aflevering 3

geplaatst in: verhalen | 0

Ik ben zo benieuwd wie de broers Coppens nu weer gestrikt hebben voor hun derde aflevering van The Big Bang: De koppels zijn Thomas&Sanne, Kees& KimLian en Natasja&Natascha wat is het eerste spel.

Het zijn vier spellen dat gedaan moet worden voor ze in de finale komen.Ze moeten een helium ballon opvangen en dat moeten ze droppen in de dropzone en met een weegschaal omhoog komt het wordt een spel waar samenwerking wordt geboden en met buisje moeten ze een sleutel zich los maken. Met een helm met bak moet je water opvangen maar iemand moet ballonnen kapot schieten maar degene met helm moet op gaat op een loopband en dat is toch wel heel moeilijk hoor. Door de bak tot de rode lijn vol te gooien komt er één magnesium sleutels vrij waar ze vuur mee kunnen maken en dan moeten ze een ballon met een kaars door branden dan komt er een sleutel vrij om een kist open maken.

Het laatste spel moeten ze een trap maken en die moeten ze beklimmen dan komt er een trapeze moet degene er naar springen maar dan moeten ze wel eerst de vragen goed beantwoorden en dan komt er een car en de ballonnen veld moet leeg en dan krijg je eerste finalist.

Het laatste spel is hetzelfde als de vorige afleveringen.

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *