The style outlets

geplaatst in: verhalen | 0

Ik dacht zaterdagochtend,middag en avond erover na om naar de outlet store aan Halfweg te gaan maar dacht wil ik alleen of zal ik mijn Bessie meevragen en zo belde ik haar of zij zin hadden om met mij mee te gaan.

Tuurlijk in overleg met haar zoon wilde ze wel mee maar daarom besloot ik om eerst mee naar zwemmen te gaan en dan door te rijden ik wist wel bij de oude suikerfabriek in Haarlemmermeer is het dus zo gingen we daar op af lekker met z’n drie het weer was zonnig dus we hopen te kunnen genieten.

Het is er niet zo groot als in Batavia stad in Lelystad of in Designer Outlet in Roermond maar lekker kleinschalig en wij hebben in ieder geval er van genoten van Londen, Parijs en Milaan.

En natuurlijk moesten we ook wat eten en dat deden we ook gezellig bij Burger Federation.

Dit aten we allemaal👇👇👇

Robin had dit.
Mariëlle had dit.
En dit had ik een kinderwens🤣🤣🤣.

We hadden nog wel wat kleding gescoord ik had twee singlets,één t-shirt,joggingbroek en een paar Nikes en zo blij met mijn aankopen.Als laatste nog een Chia tea genomen als afsluiter.

Nog wat laatste foto’s hier onder.

Mariëlle en Robin heb heel erg genoten van ons dagje samen en dank je wel lieverds,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *