Tiende trainingsles

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag 1 juli zat ik weer om 8:15 in de sportschool en dan ga ik mijn nieuwe programma uit proberen het is voor de eerste keer wel zwaar laat ik maar eerst een stukje fietsen ondertussen was een andere man ook zijn programma aan het afwerken. Het is lekker rustig wel een groot voordeel om zo vroeg bezig te zijn dan heb je nog een hele dag om wat te doen,alleen vandaag is het echt geen weer om richting de Vlietland te gaan en wat vandaag ook was dat beide richtingen van de N11 afgesloten zijn merkte het gisteren al toen ik uit Aalsmeer kwam.

Nou mijn eerste toestel heb ik perfect afgerond maar mijn benen die hebben het wel zwaar gehad hoor.

98 % niet slecht al zeg ik het zelf.

De tweede toestel was meer voor de armen en daar heb toch best veel kracht in maar om het balletje in het rondje te krijgen was best moeilijk hoor,hij schoot er steeds over heen maar het is qua gewicht niet makkelijk hoor.

En daar deed ik het helemaal niet slecht maar je voelt het wel hoor maar dan krijg ik twee oefeningen die ik niet hoef aan te melden maar dat kan ik wel filmen dus hier onder komt de linkπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

https://vm.tiktok.com/ZGJXftpJM/

Toestel drie was wel wat zwaar om te doen maar ik heb het gered om het balletje in het rondje te krijgen en die andere persoon was al weg toen ik mezelf ging filmen door naar het laatste toestel.

Die haalde ik net maar dat kijk ik een paar keer aan om het misschien aan te laten passen want kreeg er net geen tien keer op maar het gaat wel goed komen. Benieuwd of er volgende week weer iemand is want anders ben ik weer alleen want overal begint het rustig te worden vakantietijd breekt nu ook weer aan voor mij is het al geweest ga nu naar huis geen weer voor de Vlietland,

Fijn weekend,liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *