Tiende Vakantiedag (Donderdag)

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag is het een regenachtige dag en Marco heb ik lekker uit laten slapen tot twee uur in de middag andere dagen haalde ik hem vroeg uit zijn terwijl hij zo laat in slaap valt ik heb ondertussen de vaatwasser leeg gehaald de spullen bijgevuld in de Vlietlanden tas want de gasflessen waren allemaal gebruikt en leeg,knakworsten hebben we ook al gebruikt.

Om twee uur kwam hij zelf naar beneden en daarna heb ik een partybrood in de oven gestopt en lekker gegeten nu ben ik mijn blogs aan het bij werken en een beetje bankhangen.

O,nee heb de Postjesweg gebeld om de manager te spreken over mij leendagen en uren maar die was er niet dus heb mijn nummer achter gelaten bij degene die op dit moment leiding had. Marco is sigaretten aan het maken en ik de dozen met hulzen naar de garage verplaatst. Af en toe komt er een regenbui naar beneden en we hebben al ramen en deuren opengezet om alles door te luchten was best warm in huis.

Net als op de Vlietland even tussendoor tukken en dan beginnen aan het eten maken alleen nu op het gasfornuis thuis ook lekker dichtbij de koelkast drinken zo gepakt🤣🤣🤣soms Marco,soms ik en nu Marco eten maken.

Ons avondeten voor vandaag dagje thuis

Wat we niet echt hebben op de Vlietland is een toetje en thuis wel kijk wat mijn toetje is.

Marco zijn deel al gegeten en ik eet nu mijn deel lekker hoor althans dat weet ik nog niet ken deze nog niet.

Hij smaakte heerlijk en zo’n relaxte dag gehad tv gekeken,spelletje gespeeld en heerlijk een tukje gedaan,morgen misschien weer beter weer,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *