Tijd voor de kapper

geplaatst in: verhalen | 0
Brainwash Alpen aan de Rijn

Eerst vanmorgen getankt en doorgereden naar Woerden, maandag moet mijn auto APK gekeurd worden en ik moet bloed prikken en urine inleveren voor mijn halfjaar controle.

Voor foto van mezelf

Ik mocht eerst in de stoel gelukkig is het niet druk voor ons,maar na ons wel maar dat maakt mij niet uit.

Na foto van mezelf

Het is weer heerlijk kort was het haar al weer zat volgens Marco kan ik mij beter kaal laten scheren

Voor foto van Marco

Terwijl Marco in de stoel zit heb ik lekker zitten kletsen en het was best leuk het gesprek vakantie kwamen aanbod en mooi weer en hoe gehaast het tegenwoordig gaat in het leven. Toen ik wilde afreken konden ze onze naam niet vinden terwijl we daar vaker in de spiegel hebben gekeken. Bleek de vrouw waar ik mee sprak de zelfde achternaam te hebben als ik klerks leuk eigenlijk een naamgenoot te ontmoeten later nog naar de Kruidvat geweest en twee reiskussens gescoord.

Afgeprijsd 75%korting

Per kussen 75 cent voor betaald dat kon ik niet laten liggen,bij Marco komt altijd de vraag wat moet je ermee? Wacht maar als we op vakantie gaan of naar de Vlietland dan komt het goed van pas.

Heb ik toch een stille aanbidder die mij iets heeft gestuurd voor de valentijn🤔🤔gelukkig weet ik na het lezen van de kaart wie het is. Dank je wel lieverd😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *