Tijd voor de tandarts

geplaatst in: verhalen | 0

Ik had tijdens het wachten tot de brug van Leimuiden dicht ging maakte ik een afspraak met de tandarts en kan gelijk op 1 juni om 13:45 langs komen werk van dit 12 uur was ik even vergeten dan kan ik nog dingen doen tijdens het wachten.

Gelukkig dit keer niet defect.

Was bijtijds op het toch even wat verder gekeken kom eigenlijk nooit verder dan de Tussenmeer en het Osdorpplein waar die pierebadjes en schaapjes staan.

Wist niet dat de Jumbo zo ver achterin stond maar wel grappig die richting te nemen wat is het daar veranderd

Klik op de foto hierboven.

Dus ik wandel want ben weer eens te vroeg. Moet wel vandaag onthouden dat ik naar de tandarts had mijn Bessie ook gevraagd om mij te zeggen niet naar maar naar de tandarts nog steeds zijn er klanten die even een praatje maken het voelt nu wel wat beter om met ze te praten waarvan ik laatste keer nog een brok in de keel had of een traan wegveeg kan ik nu wel zeggen fijn om een paar uurtjes onder de mensen te zijn.

Toch een beetje taken overgenomen omdat ik het zoet vul met Frank samen heb ik vandaag ook het zoet geteld was gelukkig niet heel veel maar het ging mij goed af. Om tien over één was ik bij het Slotervaart ziekenhuis tegenwoordig heet het anders dacht om de tijd te doden ga ik even naar sierplein maar terwijl ik oversteek zie ik de assistent van de tandarts lopen we zeggen elkaar gedag maar dan ineens vraagt ze;”heb je niks te doen nu”? Ik antwoordde;”nee ben te vroeg en dacht ga even wandelen”? “Als je wil kunnen we nu wel helpen want er is één uitgevallen”;zegt ze…..nou dat laat ik niet zomaar voorbij gaan dus om kwart voor twee stond buiten lekker op tijd thuis dacht ik.

Snel mijn auto op de lader gedaan en zo lekker eten had nog wat zuurkoolstamppot en wat kip in zoetzure saus en deed er extra champignons erbij die ik even lekker bakte.

Mijn Bessie appte wat zij ging eten dat krijg ik morgen in een bakje mee naar huis.

Lekker met heel veel groenten

Ik begin nu best steeds moe te worden van een paar uur werken dus ga wel bijtijds naar mijn bed toe denk want vaak lig ik er vroeg in is mijn lichaam heel moe maar mijn hersenpan draait dan overuren maar alvast liggen val dan vanzelf wel in slaap zo zie ik maar.

Welterusten iedereen,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *