Toch een schitterende dag

geplaatst in: verhalen | 0

Nou het weer was op woensdagochtend bewolkt en we hebben een regenbui gehad maar rond een uurtje of elf brak de zon door en hebben heel snel de tassen ingepakt en zijn we vertrokken naar de vlietland daar was het zonnetje wel beter doorgebroken en zijn we gaan liggen en werd het alleen maar beter en beter.

We hadden krentenbollen gegeten en later op de dag hadden we gepland om Wietse witte aardappelsalade met rucola en ijsbergsla met gehaktballetjes te eten. Toen Maja ons belde en het haar even te veel werd dus ik zei:”rij rustig we horen straks wel wat er aan de hand is”.

Toen ze eraan kwam heeft ze alles verteld en we hebben haar beide een stevige knuffel gegeven en nadat ze weer wat rustiger was zijn Marco en ik aan het eten begonnen. Marco had alles lekker fijn gesneden en ik warmde de gehaktballetjes op.

Alles op tafel gezet en we hebben samen heerlijk gegeten ik had echt zo’n honger dat ik wel twee keer opgeschept heb.

Daarna hebben we nog genoten van een lekker bakkie koffie en het weer was nog zo lekker dat we pas rond kwart voor negen van het veld gingen Sjaak heeft nog lekker rondgestruind over het veld hij had een dag van zijn leven dat hele veld voor hem alleen.

Lieve Maja,

Toen ik je leerde kennen was het jullie en wij, maar na een tijdje kwam jij dichterbij. We hadden in de winter veel contact, Met veel praten werd jou pijn wat verzacht. Jij vroeg een keer,zal ik bakkie komen doen, Op de vlietland doen we onze beker koffie in een schoen. Jij zit diep in ons hart, Daarom delen we liefde,leed en smart. Ook op Sjaak verheug ik mijn vaak, Zelfs het uitlaten vind ik een mooie taak. Lieve Maja wil je hierbij een knuffel geven, Ben heel blij met jou in ons leven.

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *