Toch naar de Vlietland

geplaatst in: verhalen | 0

Hier in Bodegraven was het erg mistig en we wilde toch kijken of het zonnig werd daarom heb ik lekkere vleeswaren gehaald Marco vind Roasterd pork en fricandeau en ik vind rosbief lekker en nam ook bolletjes mee.

En natuurlijk nog wat lekkers voor tussendoor een saucijzenbroodje en een achtkoek met pudding en natuurlijk stroopwafels en nu naar huis want Marco heeft alles al ingepakt.

Op de Vlietland aangekomen alles in de bolderkar er liep een vrouw ons voorbij op het pad we begroette haar vriendelijk want we hebben haar wel eens met Maarten zien liggen. We zeiden nog tegen elkaar:”zij is toch een vriendin van Maarten(lulletjerozenwater). Ze rende achter ons aan en vroeg:”gaan jullie naar het naaktstrand”. Marco antwoordde:”ja,hoezo”. Nou antwoordde ze:”er liggen alleen mannen daar en ik voel mij niet echt prettig als vrouw alleen”. “Nou dan kom je toch in ons buurt liggen”:beantwoordde Marco. Ze stelde zich voor als Dorit maar Marco dacht dat ze Dorien had gezegd toen zei ze:”net als norit maar dan met een D”.

Het was echt zo rustig de bekende die er normaal liggen waren niet aanwezig we namen een duik in het water bleek het wel wat lichte blauw alg te zitten maar als je verder het water inging was het mooi helder. Lekker onze broodjes gegeten en Marco was wat aan het babbelen met Dorit en ik lag heerlijk mijn boek te lezen.

Komen ineens Herman en Astrid het veld op en die gingen tegenover ons liggen en binnen een half uur verdween de zon en kwamen er regendruppels naar beneden we sloegen een handdoek om ons heen maar Herman en Astrid hadden een mooi tentje gebouwd.

Na een half uur zo gezeten kwam er lichtelijk een zonnestraal erdoor en toen konden we ons weer heerlijk vertoeven op ons kleedje maar dat was voor korte duur want het begon weer te regen en toen besloten we alles samen te voegen en een grotere tent te maken.

We hadden een lol want het begon steeds harder en harder te regenen en maar we zaten droog op een gegeven moment stopte en toen probeerde weer even in de zon te liggen en het was denk een uurtje droog maar we hadden zo’n schik ervan.

Deze meeuw dacht blijf bij hun in de buurt misschien krijg ik wel eten want verder is er niemand op het veld,Astrid gooide wat chips en hij was volgens mij bang dat er andere kapers in de buurt waren en wilde die hele chips in zijn snavel proppen maar bedacht zich en maakte het op de grond klein.

Op een gegeven moment ging het nog harder te regenen wij weer schuilen in de tent toen kwam er bliksem en donder bij toen was er alleen een gedacht als het nu stopt dan gaan we inpakken en wegwezen. Zo gezegd,zo gedaan uiteindelijk waren Marco en ik doorweekt toen we in de auto zaten thuis aangekomen meteen andere kleren aan en lekker een warme kop thee en koffie gedronken.

Bleek de bol van de voorste camera’s vol te zitten met water heb dat snel verholpen ben toch zo handig.

Nou morgen weer een nieuwe ronde,nieuw kanzen.😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *