Toffifee Family

geplaatst in: verhalen | 0

Toffee heeft vele afbeeldingen zo is er familie toffee en natuurlijk heb ik die gekocht er is niks speciaals aan qua smaken maar ik vind de afbeeldingen ook leuk om te hebben,ik weet het ben een raar en apart mens.

Ze zijn zoals de gewone toffee met een hazelnoot in het midden en oh zo lekker maar ik zal de afbeeldingen apart laten zien.

Deze vond ik heel leuk want een Toffifee deel je met je familie want dat is veel gezelliger samen delen en samen smullen.Daar heet we are family het is ook leuk om het weg te geven heeft wel iets feestelijks.

Deze lijkt wel gemaakt om mee te nemen naar een festival,concert of musical lekker onderuit in je stoel kijken en luisteren. Maar jullie zullen wel een andere mening hebben.

Deze lijkt mij voor een romantische avond samen met je geliefde tijdens een romantische film en dan onder het kijken graaien naar één Toffifee en dan blijkt je samen die ene te pakken dan de tinteling in de vingers van de eerste aanraking. Ik heb dat nu nog steeds als ik de vingertoppen van mijn man aanraak dat mijn lichaam nog tintelt van liefde.

Deze geeft mij een vakantiegevoel als je een autoreis maak manlief eentje voeren tijdens het rijden bij maakt Toffifee steeds een romantische gedachte bij mij los.

Voor mij geeft dit een mooie zomergevoel al die smiley’s een vrolijk en warm gevoel van binnen misschien moet ik Toffifee meenemen naar ons favoriete strandje want daar lijkt het altijd of we onder familieleden zijn je kent elkaar al zolang.

Dus ik ga nog meer uitkijken naar andere afbeelding en dan laat ik het je hier zien.

Fijne Toffifee avond gewenst,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *