Trainingsles 18 +Tuinieren

geplaatst in: verhalen | 0

Zaterdagmorgen 08:10 was ik in de sportschool en er was al iemand bezig gelukkig was toestel leeg toen ik binnen kwam in de zaal volgens mij hebben de mannen vier sessies per toestel want ik was bijna klaar met de eerste toestel en de persoon voor mij die was met de laatste seconde bezig en toen ik toestel twee bijna af had kwam er nog een persoon binnen en ondanks ik beide personen niet ken was er wel een leuke sfeer niet dat we gesprekken voeren maar het vriendelijk lachen omdat het wel apart was dat er meer mensen daar waren normaal was ik altijd de enige rond die tijd.

En toen persoon één klaar wenste hij ons nog een fijne dag ik deed dat ook nadat ik klaar was in een klein dorp merk je toch wel hoe vriendelijk ze hier zijn en de grote stad zie je elkaar amper staan ik liep even over het Raadhuisplein om nog alle attracties te fotograferen en dacht zal ik straks nog over de braderie lopen maar dat liet even over van hoe ik mij voel en of ik wel zin had.

Toch maar even al die grote takken onkruid weg gehaald want die aargras dat is wel heel vervelend onkruid blijft overal aan kleven maar ik ben weer eens top bezig geweest kan mijn GFT kliko aankomende vrijdag aangeboden worden ik heb niet zoals andere buren elke twee weken mijn kliko vol hoor. Ondanks mijn grote tuin en veel onkruid is kliko klaar eens in de maand maar hier komen de foto’s van voor en na wat ik gedaan heb de rest doe ik met onkruidverdelger maar daar moet ik ook wel zin in hebben,

Voor foto
Na foto

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *