Trainingsles 19

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag was ik met het stel van twee weken geleden zij doet alleen oefeningen voor de benen en gaat dan weer na een kwartier weg hij doet het volledige programma en ik was op de fiets begonnen drie minuten fietsen waar de reis heen gaat is niet heel ver.Dan komt er een andere dame binnen die ging ruim vijf minuten fietsen en ik had net mijn eerste toestel afgerond en daar kwamen nog een stel aan althans dat denk ik.

Toestel twee rond ik met 💯 procent af het eerste niet die was best zwaar vandaag misschien omdat ik gewandeld en gefietst heb maar toestel drie moest ik eerst in stellen op mijn hoogte,gewicht en het apparaat wat ik gebruik maar de tweede dame die gefietst had die was eigenlijk te vroeg in de sportschool zij had om half negen haar afspraak maar dat begrijp ik niet helemaal je maakt een afspraak om half negen en start om tien over acht al met je warming up terwijl je weet dat mensen op dat moment hun werkelijke afspraak hebben.

Het was ondanks we niet spraken alleen goedemorgen en tot ziens zeggen voor mij heel gezellig klinkt misschien raar maar alleen hun aanwezigheid is voor mij al gezellig.Ik had alles afgewerkt en nam afscheid en toen buiten stond reed er een vrachtwagen achteruit de straat in en dacht waarom achteruit en niet vooruit hoe ga je straks eruit is niet mijn probleem moet ik maar denken maar toen ik naar de vrachtwagen keek zag dat het van de Jostiband is die zitten namelijk in het volgende dorp Zwammerdam en als ik mijn goed herinner treden ze op in het Evertshuis vandaag vandaar die vrachtwagen die hebben hun muziek instrumenten.

Even langs Brood &Ko wilde wat broodjes halen en dacht hier heb ik trek in harde tijgerbollen twee gehad en een granola reep.

En waar ik nog meer trek in kibbeling mis onze visboer Abram wel maar af en toe een visje dat wil ik toch wel eten dus dat heb ik ook genomen maar wat is dat belachelijk duur zeg 250 gram voor zes euro en het zijn een stuk of viertien stukjes die ik onderweg naar huis heb op gegeten smaakt wel anders dan wat ik gewend was bij Abram maar kan niet anders.

Het is wel een grote zak maar hij is maar ruim een kwart gevuld hoor laat je niet misleiden door de grote van de zak.Heb even wat foto’s geplaatst van mijn sportapp omdat ik het leuk vind om te delen.

Ben eigenlijk heel trots op mezelf dat ik het al vanaf april vol hou met het sporten en toch ook gewicht ben kwijt geraakt.

Maar ga nu lekker van mijn weekend genieten tot laters liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *