Trots op Marco

geplaatst in: verhalen | 7

Na een tijdje zag Marco dat er elke week een kilo eraf vloog is Marco ook begonnen met lopen maar moest eerst zijn gewicht op foto hebben dus hier is die dan👇👇👇

Foto van 26-09-2020

Nou heb Marco niet zoveel beweging als ik want ik werk nog fulltime en Marco is fulltime thuis en vaak moet hij gemotiveerd worden om dingen te doen door moi. Maar ik vind wel elke gram die er af gaat en er niet meer aankomt is meegenomen.

Heb een film over ons lopen gemaakt en soms gaan we hard tegen hard Marco houdt een stevige looppas er in ik wat minder maar wil ik hem bijhouden dan moet ik bijna achter hem aan rennen. Tijdens het lopen vertel ik mijn gebeurtenissen op mijn werk wat mij geïrriteerd heeft of mij zo aan het lachen heeft gemaakt.

Ik moet wel toegeven dat Marco mij nu steeds meer helpt in het huis,wel als ik een eerste start maak je snapt hem denk ik al ik moet de kar trekken maar als we eenmaal bezig zijn dat is Marco ook niet meer te stoppen.

Foto van 21-10-2020

Deze foto is van afgelopen woensdag nou je ziet het hé 1,8 kilo afgevallen en dat maakt mij toch trots hopelijk houdt hij het nog vol. Het wordt kouder en kouder en soms lig je lekker op de bank dan moet ik hem soms aansporen en soms is het ook anders om.

Marco ik hou van je en door mee te doen ben ik supertrots op je.

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *