Turkije here I come

geplaatst in: verhalen | 0

Al voordat Marco overleed hadden Dennis en Tineke en ik het erover of ik zin had om mee te gaan,kijkend naar Marco antwoordde hij;”dat moet je zelf weten is misschien wel leuk om het te doen”.In maart hadden we het er echt over en hadden we over en weer gingen we appen en tijdens een wandeling dat ik met een hele oud vriendin van de middelbare school maakte appte ik mijn gegevens door en in de avond kreeg ik deze app.

En toen ik dat kreeg begon het wel te kriebelen voor het eerst vliegen zonder mijn grote liefde en mijn hersens draaide overuren wie pakt mijn koffer in en waar zal eerst aan denken want ik ben er echt een leek in Marco deed deze dingen allemaal ik persoonlijk hoefde alleen te zorgen dat ik klaar opsta en in de auto te stappen. Maar jullie zullen wel denken meid je nog 54 dagen voor je vertrekt.

Klopt maar ik moet wel zelf over alles nadenken heb wel of geen medicijnpaspoort hebben is mijn paspoort nodig geldig ben echt nerveus maar de gedachte om even ergens anders te zijn zal wel heel goed zijn. Ik wilde een andere koffer onze twee koffers hadden mankementen met de wieltjes en ik moet andere zwemkleding hebben.

Deze badpak kwam al in een andere blog voor.

Als ik deze blog publiceer ben ik alweer bijna thuis maar de daarop blogs zal laten zien hoe leuk ik het gehad heb.

Ik moest toch ook toestemming hebben van mijn werk en gelukkig heb ik dat gekregen ik kijk er zo naar want hier was het weer nog zo slecht terwijl we al onderhand in april en nu is het aftellen tot ik op Schiphol aankomen en dan aan boord mag en dan de lucht gaan.

Gelukkig ben ik samen met de liefste vrienden Dennis en Tineke als ik dit schrijf vloeien de tranen over mijn wangen wat mis ik jou Marco maar ik weet dat je het mij ook heel erg gunt dat ik dit ook doe verder te gaan met mijn leven en ook gelukkig bent. De zenuwen gieren mij al een paar weken door mijn lijf zal ik het droog houden in het vliegtuig en wie zijn hand hou ik vast in het vliegtuig want dat deden we altijd.

Om zeven uur wordt ik op gehaald we gaan vanaf hun naar Schiphol en slaap dan een nachtje daar het gaat bijna gebeuren dus mensen kleuter is op vakantie maar ik blog wel door daar in Turkije,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *