Twaalf jaar samen

geplaatst in: verhalen | 0

Voor mij een hele mijlpaal nog nooit heeft iemand het zo lang met mij volgehouden zal het aan mijn kookkunsten liggen of aan mijn schoonmaakwoede nou dat kan beide niet eens ben geen kookprinses of schoonmaakkoningin dus het zal aan mij persoonlijkheid wel liggen.

De eerste foto dat ik ooit van Marco zag was deze

Vind ik nog steeds de mooiste foto.

We hebben heel veel samen gedeeld en soms was het met een traan en een lach,vaak was het dar de tranen over onze wangen liepen van het lachen. Ik kan alleen maar vertellen hoeveel ik van deze man hou tot in de eeuwigheid dat kan ik wel met een hand op mijn hart zeggen.

Dit is de eerste foto van ons samen.

Gingen samen met mijn zoon robby bij het brugrestaurant bij de A4 eten en wat hebben we zo genoten met z’n drie en mijn lieve zoon heeft daar deze foto gemaakt.

Onze eerste reis samen was voor mijn jarig naar Bali waarmee Marco mij verraste het was het mooiste wat hij voor mij gedaan heeft de leukste tijd samen gedeeld en zo genoten samen en dingen herbeleven met liefde van mijn leven.

Bali 2017

Onze tweede reis was naar Gambia daar zijn onderhand wel drie geweest en samen zoveel lieve mensen ontmoet en gesproken maar ook heel veel gelachen samen Marco is het gezelschaps mens lult met iedereen en dat hem zo bijzonder niet alleen voor mij maar voor vele.

Samen met vrienden Leiden verkent en ik mocht zelf varen wat ik zo leuk vond en het was voor ons beide een gezellige tour wat wij met Joost en Nienke gemaakt hebben nogmaals heel erg bedankt.

En natuurlijk onze andere twee vrienden waar we samen uiteten,de sauna en een dagje mee weg zijn geweest.Dennis en Tineke natuurlijk en ook jullie zitten heel diep in ons hart.

Mijn liefste ik hou van jou tot de maan en terug nog vele jaren samen love you,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *