Twaalfde Vakantiedag (Zaterdag)

geplaatst in: verhalen | 0

Wat vliegt de tijd nog maar twee dagen genieten van mijn super geslaagde vakantie, nogmaals dank ik mijn beide leidinggevenden voor deze vakantiedagen die ik zo plotseling mocht opnemen. Maar aan alles komt een einde,en die einde komt bijna in zicht en ik kan met heel veel plezier terugkijken naar de mooie,warme en gezellige dagen die ik heb genoten. Vandaag lekker genieten van de lekkerbekken van Abram die ik zo ga halen en dan hopelijk wat zwemmen en relaxen op het strand.

Daar staan de vaste klanten Peter,Huib en Cor en ze kletsen wat af ik groet ze allemaal en luister waar zij het over hebben. Het al warm ik bestel vier lekkerbekken en twee garnalenkroketten en Maja neemt het brood mee als ik thuis kom vertrekken we eigenlijk meteen richting de Vlietland.

We komen rond half elf aan alles in de kar gedaan en we lopen op het pad bij de snackbar ligt een konijn/haas op de grond de eigenaar van de snackbar geeft het water en belt naar de dierenambulance want misschien is het ziek of is het gewond wie weet.

Maar we lopen toch maar door het is te warm om stil te staan en er is al gebeld dus wat kunnen we verder gaan doen. We installeren alles en wachten op Maja,ik ga toch even dompelen zweet mij nu al kapot Marco is hier en daar aan het ouwehoeren en Maja is gearriveerd en dan gaan we lekker smikkelen.

Abram ze smaken weer heerlijk en de kibbeling voor ontbijt zoals jij het noemt is zo lekker en jij verwend jou vaste klanten altijd wat een geweldige service bied jij.

Na het eten roken we een sigaret en dan gaan we zwemmen Marco,Maja en ik,Marco let heel goed op dat ik mijn slagen rustig neem en Dirk-Jan verteld als we terug komen dat ik mijn beenslag niet goed beoefen en dat had Marco ook gezien dus dan gaan we ons nu daar beter op focussen. Ben nu minder aan het puffen als ik uit het water kom en ga ook niet meer meteen inslaap vallen van de inspanning het gaat nu steeds beter en beter hoef niet meer halverwege op mijn rug verder.

Twee keer van strandje naar strandje gezwommen alleen op mijn buik en mijn uithoudingsvermogen is zo verbeterd vind Marco dat hij zo trots op mij is. Het enige waar ik steeds moeite mee heb is als ik voor het eerst weer zwem ik er weer in moet komen maar we hebben nog zoveel mooie dagen dus na mijn werk blijven zwemmen en oefenen.

Maja ging eerder naar huis omdat zij af had gesproken met een vriendin en Tilly had haar spullen bij ons gelegd en kwam later nog terug. Hebben nog een bakkie koffie gedronken met Hans en Helen en wij drie met een heerlijke stroopwafel.

Na het koffie drinken nemen we afscheid van hun want zij gaan naar huis wij blijven nog lekker liggen wel ruimen we al ons kar in maar het weer is nog lekker de zon is dan al achter de bomen gegaan en het wolkendek is zo mooi,dus ik neem nog een foto hoe mooi deze is.

En van het riet dat zo hoog is dat we de prullenbak bijna niet meer kunnen vinden.

Zo diep is het verscholen door het riet en dan nog van de hoge bomen waar er van de week een tak van af was gebroken en een dag later naar beneden is gevallen.

Dan wordt het ook tijd dat wij echt gaan vertrekken morgen is mijn laatste vakantiedag en dan moet ik weer aan het werk op een andere locatie zal even wennen zijn maar wel een uitdaging ook voor mij maar nog één dag genieten en dat ga ik zeker doen,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *