Twee dagen kijken hoe hij rijdt

geplaatst in: verhalen | 0

Nadat we onze proefrit hadden gemaakt van een half uur kwam Martijn met een voorstel. Marco en ik gingen over het voorstel thuis bespreken na het weekend dachten we exact het zelfde laten we naar de dealer bellen en de auto die we op het oog hebben twee dagen meenemen en dan alles uitproberen. Want Martijn zei tegen ons:”waarom gaan je vrouw niet kijken hoe het haar bevalt om er twee dagen mee te rijden van Bodegraven naar haar werk”.

Dinsdagmiddag konden we hem ophalen en voor we thuis aankwamen nog even door het dorp gereden en bij de Aldi langs gegaan om stoelbeschermers te halen,ik rook en wil geen brandgaatjes meer in de stoelen. Thuis aangekomen hoefde hij niet geladen te worden hij was al goed vol.

Woensdagochtend zou het gebeuren deed zoals altijd de verwarming aan,nu heel luxe mijn stoel ook laten verwarmen. Het leek wel of ik zweefde over de weg het ging heel goed en die achteruit camera die hield nu juist heel goed om precies in het vak te parkeren ik vond het ook te spannend dat ik iets eerder vertrok zodat ik even bij de achterdeur een peukje kon roken,want ik kon niet in de auto roken en dan hoor ik iedere denken je gaat toch niet roken in de auto,ja dat doe ik wel

Marco wilde dat foto’s maakt van met hoeveel actieradius begon ik en met hoe actieradius kom ik aan dus van beide een foto gemaakt om half twee reed ik weer naar huis toe en toen moest hij natuurlijk op de laadpaal in de straat maar dat was nog een dingetje dus met veel gekloot en de dealer aan de lijn lukt het mij uit eindelijk. Het gaf een tijd aan hoe laat hij weer vol zit dat is wel super dan weet je ook wanneer je hem er vanaf kan halen. Toen ik hem er vanaf haalde heb ik iets doms gedaan want er waren wat regendruppels op mijn stoelbeschermer gekomen en had ik een natte kont. Hij is wel iets groter en breder dan mijn Suzuki alto dus Marco moest mij even navigeren om hem goed op de oprit te krijgen. Wilde wel weten of mijn het ook kon om mijn buitenspiegels in te klappen dus even privé gebeld met Martijn.

Donderdagochtend ging ik dus weer op weg naar mijn werk toen merkte ik met de weer omstandigheden dat mijn actieradius wat minder werd ook hier weer foto’s van gemaakt dan zie een heel verschil tussen beide dagen. Toen ik wegreed zou ik meteen langs de dealer gaan maar onderweg belde Marco kom maar naar huis dan zet je de auto meteen op de laadpaal en nu was het kinderspel het ging gelijk goed en zo vertelde Marco dat Martijn de afspraak verzet had naar vrijdag maar de tijd belde/appte hij dan door.

Ik heb heerlijk geslapen en gedroomd dat ik straks zoveel rijplezier zal hebben in mijn nieuwe autootje of moet ik nu auto zeggen.

Wens iedereen een fijn weekend,

Liefst Esther 😘

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina https://www.facebook.com/Mijnstory/

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *