Twee lieve collega’s

geplaatst in: verhalen | 0

Aankomende woensdag komen Marie en Ingrid op visite en dan maakt Marie voor Marco soato soep dat kan Marco nog het beste verdragen en wat ik nog niet wist dat ik een mooie ketting heb gekregen van mijn Bessie dank je wel lieve schat.

Sorry mijn Bessie volgens Marco keek ik steeds zo raar😘

Ik kreeg bloemen,een fruitmand in een oven schaal en een presentje voor mij van al mijn collega’s en namens mij en Marco heel erg bedankt we zijn blij.

Het was zo hartverwarmend om hun te zien was gewoon nerveus weet niet waarom maar is het zo. Ik heb nog wat foto’s geschoten als herinnering wie er allemaal hier zijn geweest om persoonlijk afscheid te nemen.

Marco geniet zo van de gerechten die zowel Marie en Tineke maken hij wetend dat dit misschien de laatste keer is dat hij dit kan eten.

Marie en Robin hier even een persoonlijk bericht voor jullie twee,Marco is zo trots op jullie beide en hij houdt zielsveel van jullie. Daarom zegt hij ook:”Ik hou van jullie en jullie zitten in mijn hart”.

Rond half vier gingen jullie weg ook blij dat jullie ons appten om te laten weten dat iedereen veilig thuis zijn aangekomen en Marie we eten nog lekker van die soato soep.

Jammie 😋

Dank voor jullie bezoek we hebben het erg op prijs gesteld,

Esther en Marco 😘😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *