Twee paasdag 2021

geplaatst in: verhalen | 1

Het is wel lekker maandagochtend geen wekker kan op staan hoe laat ik wil geen verplichtingen en nu ook geen verrassingen want we zijn vandaag met z’n twee. Gisteren was echt supergezellig nadat ik bij was gekomen van verbazing en alles deed wat een goede gastvrouw doet liep alles perfect op rolletjes en kon Dennis en Tineke in de keuken langs het lopend buffet.

Nou eerst even de oven voorverwarmen en dan de broodjes erin eitjes koken en dan gaan we straks restantjes opeten er is nog genoeg. Twee palingen,twee bakjes makreelfilet americain,zalmsalade,gerookte zalmfilet, garnalen voor een cocktail wat willen nog meer.

Ik had zoveel gegeten dacht ben weer een kilo of twee aangekomen maar dat ik op de weegschaal stond gaf het dit aan👇👇👇

Dus het valt reuze mee. Wat een raar weer zo nu en dan schijnt de zon en een half uurtje natte sneeuw gehad. Heerlijk ontbeten had brood met makreelfilet americain en een ander broodje makreelfilet americain met wat ei erop.

Dat smaakte echt lekker hoor.

We onze lunch wel even gehad het restje zalmsalade en misschien straks ons avondeten met een chique woord diner wat dat wordt is nog een verrassing.

En dan begint het te hagelen wat hebben nog niet gehad regen en storm het is echt iets bizar hoor.

We onze derde gang nu achter de kiezen heerlijk een garnalencocktail ik weet nu onderhand wat ik echt lekkere vissoorten vind deze paasdagen hebben anders gedaan dan we gewend waren en ik heb tot nu toe heerlijk genoten alles op ons gemak gemaakt en gegeten.

Kom ik erachter dat ik nog een batterij heb voor mijn gehoorapparaat dus even gezocht op het internet of ze ergens een aanbieding hebben want ze zijn best prijzig en je doet er soms een dag of acht ermee dus nu bij de website allesvoororen.nl maar besteld en daar hadden ze ook een plastic clip voor een mondkapje die er bij besteld want die bandjes zitten best vervelend met een gehoorapparaat hopelijk zijn ze echt handig.

Mijn werkkleding al klaar gezet,mondkapje en muts zitten al in mijn tas,mijn brood al gesmeerd mijn wekker ook alweer aangezet dus ben klaar voor mijn werkdag. Dat doe ik altijd een dag van tevoren kan ik ze nooit vergeten wat wel eens gebeurd bij menig collega’s voor mij geen optie om snel naar huis te gaan ben ook niet zo om andere kleding te vragen ben te veel georganiseerd bezig komt zeker door ervaring🤣🤣🤣

Dit is het laatste wat ik ga eten vandaag🤣🤣🤣

Nou deze hebben ook opgegeten nu ga ik mijn bed in genoeg gegeten morgen werken en dan weer een dagje vrij.

Hoe waren jullie paasdagen😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *