Tweede kerstdag

geplaatst in: verhalen | 1

Het is echt koud vandaag kroop zo dicht tegen manlief aan om zijn warmte om me heen te voelen maar als ik op een gegeven moment mijn luiken open heb dan moet ik er echt uit dus het is net zeven uur.

Ga eerst rustig een film kijken en die heet The shawshank Redemption. Dat schijnt een mooie film te zijn gaat over een eerzame bankier Andy Dufresne die beschuldig word bevonden van moord op zijn vrouw en haar minnaar. Andy vind vriendschap bij Red die net als hij een levenslange straf uit moeten zitten. Maar verloop ontsnapt Andy uit de gevangenis Shawshank en vlucht naar Mexico waar later Red zich bij hem voegt. Ik wilde niet alles verklappen maar mocht je hem nog terug kunnen kijken dan is het echt aanrader.

Om half tien maak ik het ontbijt klaar en roep Marco wakker heerlijk samen gegeten dat doen we vaak alleen met feestdagen want in de weekenden laat ik Marco lekker uitslapen. Ik kijk ondertussen twee kerstfilms dat Marco kleuter-kleuter film noemt maar ik hou van romantische films met een happy end.

Rond een uurtje of vier zetten we wat tapas op tafel want het ontbijt was echt machtig en de vlaai bij de koffie en thee nog erger dus lekker verschillende tapas. Dadels met geitenkaas,zoete pepers met roomkaas en heksenkaas,zalmrolletjes met geitenkaas en kippenstukjes met knoflooksaus. Dat is even een kleine greep uit wat we allemaal hadden.

Tweede kerst loopt bijna op z’n eind want maandag weer een gewone werkdag voor mij. Hoop dat iedereen kerst met gezelligheid, liefde en warmte heeft gevierd wij zeker wel,

Liefst Esther😘

Foto’s zijn uiteraard op mijn Facebook pagina te zien.

https://www.facebook.com/Mijnstory/

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *