Tweede kerstdag

geplaatst in: verhalen | 0

Allereerst fijne kerstdagen gewenst met heel veel liefde en warmte,Liefst Esther😘

Zo we hebben de eerste kerst overleeft nu kan ik wel zeggen heb het zo leuk gehad in de bios dat wordt mij nieuwe kersttraditie of voor welke feestdag ook.Ondanks het gemis naar de vroegere gezelligheid met mijn schat heb ik heel erg genoten de sfeer van zo verschillende mensen om mij heen ondanks ik ze ken was het wel gezellig.

Slapen gaat mij echt niet goed af ga vroeg naar mijn bed maar kom ook weer vroeg uit de veren en dan zit je alleen en dan dwalen je gedachtes naar een jaar terug.Jij lag dan in bed nadat je je medicatie heb gehad want ook jij sliep heel slecht ik zat dan beneden een beetje tijd voor mezelf dat had ik soms wel nodig.Nu zit ik dus beneden kerstfilms te kijken maar mijn lichaam is zo moe maar misschien wordt het wat tijd om straks in het nieuwe jaar een vakantie in te plannen.

Straks naar Amsterdam kerst vieren met mij Bessie en Robin heb wel een verrassing voor hen voor onder boom maar verklap lekker niks,ga het stiekem neerleggen onder hun boom als ze er één hebben.Maar weer een ontbijtje gemaakt voor mezelf en net als gisteren heerlijk genoten heb trouwens nog twee uur geslapen op de bank nu lekker douchen en straks naar Amsterdam rijden.

Met kaarslicht.

Ben ik onderweg kom ik er achter dat mijn restaurant cadeau bon nog thuis snel terug gereden en nu nog bij de Starbucks wat koffie gehaald hier onder staat wat ik genomen heb.

Kijk niet naar de naam maar dit is een toffee nut latte met slagroom
Hier zit een gingerbread latte

Bij Bessie mijn auto op de lader gedaan en rond één uur hadden we de tram genomen en zijn we eerst naar de film geweest alle foto’s komen weer onder één foto te staan. De film was hilarisch zo gelachen en genoten het was echt top en zoals ik eerder perforeerde ga ik lekker vaker naar bios of alleen maar kan ook met meer maar dat zie ik wel als ik ga.

Heb van het groepje waar ik pas geleden uit eten mee was geweest een leuke verrassing gehad maar klik op die ene rond foto.

We aten bij de Argentijn heerlijk één entrecote met pepersaus en patat en voor de verandering een Pina colada cocktail genomen en een heerlijk toetje ook die staat onder die foto. Met de tram naar Bessie’s huis en heerlijk geslapen moet alleen wel vroeg beginnen maar mijn beide kerstdagen waren super. Had wat briefjes van Marco uit mijn kerstbal gelezen werd er wel emotioneel van maar gelukkig was ik niet alleen die briefjes laat ik niet zien dat is voor mij te privé om te tonen.

Wens jullie een fijne avond toe,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *