Tweede vakantiedag (Woensdag)

geplaatst in: verhalen | 0

Om zes uur werd ik de normale toilet ritueel en toen bedacht ik mij er was een vaste klant met een bestelling van 45 vegetarisch saucijzenbroodjes en ik moest exact weten of ze wel binnen waren zodat ik haar niet teleurstel dus even mijn Bessie geappt het zat al in de oven en ik appte die klant erover en toen weer mijn bed ingedoken iets voor half negen eruit gedoucht en gehula hoop voor twintig minuten tijdens mijn serie kijken.

Was nu klaar om Marco te wekken,want dan kan ik boodschappen gaan doen hoef niet veel te halen had drie maaltijdsalade’s voor ons avondeten wilde wel kaiserbroodjes en dipsaus voor de chips en pakjes melk en fruit inslaan en toen ik thuis kwam gelijk de tassen ingepakt en dan konden we vertrekken maar had nog mooie foto’s geschoten voor ik van de oprit was.

Ik trok de kar en was zo afwezig weet niet hoe dat kwam maar ging over een verkeerde heuvel en toen donderde de kar op zijn zijkant en omdat ik de trekstang in handen had brak hij af verdorie hoe nu laten we maar eerst rustig eten althans ik at Marco belde gelijk naar ThysToys om van alles te regelen maar het was daar druk en we zaten steeds in de wachtrij en uiteindelijk had Marco een medewerker en besprak ons probleem we konden een bolderkar halen die als demo stond.

Ik vertrok naar Woerden en het was druk en warm en ik had dorst rond kwart voor twaalf was ik bij het bedrijf en met over en weer praten kocht ik een nieuwe bolderkar maar nu in elkaar zetten dat zou ik thuis doen,heb ik geen huissleutel bij me dan maar kijken of ik wat gereedschap kan lenen van de buren.

Sta ik bij de brug moeten we keren brug wilt niet meer dicht waarschijnlijk door de hitte wat nu dan koop dan maar gereedschap bij de Formido anders weet ik het ook niet meer.Rij richting de Vlietland kom ik aan druk op de parkeerplaats en hij zit wel in elkaar maar die trekstang werkt niet hij schiet er steeds uit verdorie gaat dan alles fout vandaag.

Kom ik er achter dat ik een dop kwijt ben geraakt dan maar terug lopen en zoeken brug weer over en precies waar je aan de andere kant erover moet ligt die daar op de grond,nu weer terug lopen en er proberen erop te drukken wat een gedoe het lukt niet Marco wilt het erop rammen met een hamer maar ik roep naar Jos:”ik heb jou kracht hier nodig,kan je helpen”. Jos de schat drukt hem er zo op,met een hamer maak je misschien een van de hoekjes kapot.

Dan wordt ik naar het water gestuurd om af te koelen dat heb ik echt wel nodig en Ron gaat die andere bolderkar proberen te repareren maar ik duik in het water en blijf wel vijf minuten zitten,liggen en drijven ik ben kapot.

Ik was heerlijk aan de dobberen en gezellig aan het ouwe nellen maar voelde de moeheid toeslaan en heb ongeveer een uurtje getukt rond zes uur aten we ons salademaaltijd ik had tonijn met pasta en Marco had pasta met pittige kip.

Lekker later een kop koffie met een kano’s gedronken en gegeten de schoenen zijn onderzetters voor de koffie.

En ik heb vandaag weer een keer gezwommen en 45 minuten gehula hoop dit is wel een record van mij hopelijk morgen geen spierpijn. Nog even de tweede helft Nederland-Portugal gekeken 3-2 geworden en dan naar bed toe.

Morgen weer een nieuwe dag,hopelijk zonder problemen,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *