Uit het assortiment

geplaatst in: verhalen | 0

Wij hebben een tafel of kisten in de winkel staan waar soms artikelen in liggen die uit het assortiment gaan en dan vaak voor weinig geld worden afgeprijsd,zo stond er laatst thee die voor €0,50 geprijsd zijn en normaal €3,19 kosten. Voor dat geld wil ik het wel proberen.

Ik heb nooit geweten dat je thee ook kon maken met koud water en dacht laat ik ze een keer meenemen en dat is toch wel lekker met de afgelopen warme dagen geweest even in de koelkast en het is heerlijk verfrissend.

De andere vier zijn gewoon voor een warm kopje thee,maar ik drink vaak ook mijn thee als het koud is maar de smaken kende ik niet dus heb van elk soort één meegenomen.

Maar het is vaak dat je eigenlijk meteen veel moet nemen want de volgende dag is alles al weg maar mocht ik ooit dit weer tegen komen zal ik er meer van in slaan,thee kan niet bederven volgens mij.

Tegenwoordig is het wettelijk verplicht om overal een houdbaarheidsdatum op te zetten hebben jullie ooit gehoord dat vuilniszakken niet meer goed zijn na een bepaald datum.

Maar zo heb ik nog een aantal meegenomen want ik moet niet te veel suikers naar binnen krijgen dus had ik deze gezien en daarvan kon ik er maar twee bemachtigen.

Deze waren voor €1,00 geprijsd normaal zijn ze €3,49 weet niet of het heel goed voor mij maar probeer alles gewoon uit met 0% suiker toevoeging erin.

Mijn laatste aankoop is koffie maar dan niet voor manlief maar voor mezelf.

Deze waren van €2,79 in de aanbieding voor €2,25 en ik betaalde er maar €0,50 voor wat een voordeel heb ik er toch weer uit gehaald en ze zijn anders dan de pads die we van Perla hebben hiervoor moet ik de dubbele filter voor gebruiken.

En wat smaakt hij heerlijk de vanille en wat zijn we weer goed voor de portemonnee geweest vind ik zelf. Fijn weekend gewenst,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *