Uiteten bij miss Korea BBQ

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag 20 augustus gaan we gezellig uiteten om onze vakantietripje te vieren gezellig met z’n drie,ik heb dit nooit gedaan dus straks volgende foto’s maar ik ga eerst naar Marie toe voor we naar de Albert Cuyp gaan lekker met het openbaar vervoer.Om vier uur van huis weg een stukje gelopen naar de meer en vaart om tram 1 te nemen naar de Vijzelstraat.

Om kwart voor vijf stonden we voor de deur konden gelijk binnen komen gezellig een tafel dichtbij het raam we bestelde eerst onze drinken en kregen tekst en uitleg hoe het in zijn werking ging om je hapjes te bestellen via de iPad.Je heb drie rondes en ieder persoon mag drie hapjes uitkiezen en dan kan je al kant en klare hapjes nemen of hapjes die nog op de bbq plaat moet doen.

Ik zet een foto hier neer zodat je daar op kan klikken en zien wat we gegeten hebben. 👇👇

20 augustus

Maar het was super gezellig en heel erg genoten alleen hebben ze wel wat regels bij miss Korea je mag alles bestellen wat je wilt zolang je het wel op kan heb je dingen over dan komen er kosten bij op je rekening €1,- voor sushi en €3,- voor warm en koud eten. En er wordt geen eten meegenomen dus bestel zorgvuldig dat zijn één van de belangrijkste regels daar,is voor verspilling tegen te gaan.Ondanks die regels hebben we echt genoten.

Ik gaf aan zullen we een stuk richting huis wandelen dan zakt ons eten ook en dat deden en op de overtoom tram 1 naar huis genomen en daar heerlijk uitbuilen morgen wordt een super dag dan vertrekken we voor ons tripje voor nu welterusten slaap lekker,

Liefst Esther 😜

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *