Uiteten Rakang Thai

geplaatst in: verhalen | 4

Op vrijdagavond was Dennis even langs zijn vriend Rick gegaan en toen kwam hij met een voorstel om zondagavond een hapje te gaan eten bij een Thaise restaurant Rakang Thai.                                                                       

Menu B

Tuurlijk hadden we al drinken besteld maar dan is het uitzoeken wat vind ik lekker of misschien wat heb ik nooit eerder gegeten. Altijd leuk om te kijken wat wil ik eten toen besloten we eigenlijk alle vijf menu B te nemen.Heb gezegd neem van alles een foto voor mijn blog.

Het eerste was twee viskoekjes als voorgerecht kon ook kiezen voor pittige soep met garnalen maar de viskoekjes werd door de andere vier genomen en mij leek het ook wel lekker.En inderdaad ze waren verrukkelijk blij dat ik daar voor gegaan ben.

Twee viskoekjes met chilisaus.

Daarna het hoofdgerecht waren drie gerechten onder de foto’s staat wat het precies is in één zat grote groene erwten dat best bitter smaakte en er zaten kleine pitjes in en Tineke dacht dat het grote kappertjes waren en ze deed het in haar mond beet het stuk en spuugde het weer uit.

Schaal één was gebakken groenten van het seizoen.Schaal twee was biefstuk reepjes in groene currysaus
Schaal die was grote garnalen met caswnoten en groenten
Zo alledrie op een rij.
Een grote pan met rijst
Bord nummer 1 vergeten maar dit is bord nummer 2

Toen kwamen we bij het dessert ik vond alles er lekker uitzien en dacht moet een keuze maken één was gebakken banaan met kokos ijs die nam Tineke heb daar ook een foto van.Twee was hopelijk weet ik het nog banaan in warme kokosmelk.Die is wat ik nam kleefrijst met mango en sesamzaad en vier was blache dame.

Kleefrijst met mango en sesamzaad
Gebakken banaan met kokosijs

Mijn buikje heb ik rond gegeten ik heb echt genoten en het was supergezellig dank je wel lieve Dennis en Tineke ook voor het opvangen hou van jullie😘😘.

Liefst Esther 😘

4 reacties

  1. Danielle

    Wat fijn dat jullie er even uit geweest zijn, en het eten ziet er heerlijk uit!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *