Uitgeleend filiaal 1061

geplaatst in: verhalen | 0

Ben ik nou echt de enige die altijd uitgeleend wordt nu weer twee dagen naar filiaal 1061 en nou zeg het de meeste niks maar dat is Fredrickplein midden in het centrum wel dichtbij de Albert Cuyp in de buurt. Maandag ga ik daar om 7:00 beginnen tot 14:00 ben benieuwd hoe het daar is.

Je bent altijd je eigen filiaal gewend de mensen die je dagelijks ziet en waar je mee werkt en je vaste klanten,nou pas ik mij snel aan hun werkervaring,hun werkwijze dus dat zit wel goed en ik ben heel erg nuchter in wat er om mij heen gebeurd.

Heb even gebeld om wat info te krijgen qua parkeren daar kon ze niet veel over vertellen maar wel waar ik naar binnen moet bij de Rijnstraat had ik mijn oud collega Sandra alles kunnen vragen maar ik ga met frisse moed maandag daar starten.

Ik er te vroeg aan en besluit maar in de auto te wachten tot half zeven misschien komen ze pas om kwart voor zeven om te openen dus een spelletje een belletje naar mijn verjaardag Bessie en die is namelijk al wakker zij moet om half zeven beginnen. Kon haar niet persoonlijk feliciteren want ik zit niet daar en we praten wat af tot zij moet beginnen ik ga richting de Appie te lopen. Nog niemand enkel werklui die daarnaast aan het werk zijn,dan komt er een medewerker aan we praten wat en wachten beide tot er iemand komt en er komt wel iemand maar ook die opent niet om half acht komt er iemand aan en we besluiten naar binnen te gaan.

Het is een kleine afdeling en ik krijg de spullen om te beginnen ovens aangezet en rond kwart voor acht kan ik bakken loop al driekwartier achter. Maar zoveel klanten moet teleurstellen met producten die ik niet kan snijden of nog niet gebakken is om negen is heel charge 1 af zo noemen wij het en dan kan ik echt verkopen.

Ik begin gelijk alles in te pakken en te snijden en rond half elf is charge 2 ook gedaan eindelijk kan ik pauzeren en ja,ik ben de enige op de afdeling gelukkig heb ik alles in voorraad met een gerust hart ga ik buiten op het Fredricksplein zitten ik kijk om me heen ik ga wat lopen om foto’s te maken rond kwart voor elf ga ik naar om iets warms te drinken.

Om kwart over één bak ik nog extra broodjes en zoet na alles uit de oven gehaald te hebben kon ik afscheid nemen en dan zeg ik tot morgen dat wordt mijn laatste dagje, als ze niet wat anders in petto hebben,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *