Uitgeleend Rijnstraat

geplaatst in: verhalen | 1

Ik ben voor een paar dagen uitgeleend aan AH Rijnstraat kom ik daar te werken met een oud collega alleen als ik begin op woensdag dan is het haar vrije dag. Moet wel op tijd weg wil niet in de file komen maar kan wel iets langer uitslapen.

Rond tien voor half zeven sta ik daar voor de deur alles is nog gesloten en ik was bang dat de gene die open moest zich verslapen had,maar fout gedacht zij zelf komen pas om kwart voor zeven. Mijn auto geparkeerd wat is dat duur per uur en als je een hele dag werk dan is een een dure grap €4,50 maar een dag kaart is €27,00 maar het komt goed.

Hij is wel klein en de Deen ertegen over wordt overgenomen door een Vomar begreep ik.

Eindelijk kan ik kennismaken met de collega’s waar ik een tijdje mee ga werken Alles werd mij uitgelegd waar ik mijn spullen kan pakken wat ik nog heb en dan kom ik er achter dat hun ovens al opnieuw geprogrammeerd zijn dus hun werken al op het nieuwe systeem.

Met z’n twee alles opzetten en bakken omdat hun kleiner zijn hebben ze mindere oven dan ons en natuurlijk ook een kleinere werkplek maar ik kan snel schakelen van groot naar klein denken na twee uur werken nam mijn lunch buiten een peukje doen en dan wil ik toch wat foto’s maken.

Een afgebakende parkeerplek voor fietsers dat is mooi anders staan die fietsen overal geparkeerd en nu hebben voetgangers er geen last van.

Mijn werkdag is om 13:00 geëindigd en nu snel naar huis maar eerst wil ik deze foto nog even laten zien.

Er zijn echt mooie bakfietsen maar deze vind zo mooi gedaan net of je een autofiets heb wat je vroeger wel eens zag in mijn jeugd.

Veel werkplezier,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *