Update Gezondheid

geplaatst in: verhalen | 0

Maandag 6 november:

Op 14 november moet ik mijn half jaars controle gaan doen en dan moet ik een
week van te voren mijn bloed laten prikken en dat heb ik gedaan op 6 november.
received_10155293956336051.jpeg
Zondag 5 november voor het eerst in mijn leven naar een musical geweest en
heb er heel erg van genoten wat was het zo mooi….hoop dat er nog meer zullen
volgen.
De laatste keer dat ik er was adviseerde de dokter om koolhydraad arm brood
te eten,heb gelijk hier in bodegraven op de markt bij ’t stoepje gevraagd
of ze dat verkochten en kwam eruit om sportmik te proberen.
Nu een half jaar verder hoop ik dat er wat uitslagen uit zijn gekomen want ik
weet wel dat ik normaal twee tot drie sneetjes brood eet en ik nu twee sneetjes
van dit brood eet en er echt vol van raak.

received_10155291188556051.jpeg

In het begin was het even wennen maar na een dag of twee had ik snel een vol gevoel.
De sneetjes van dit brood is kleiner dan een gewoon brood.
Dus het wordt wachten op de uitslag 14 november.

14 November.

Vandaag was om half acht wakker en ben gelijk onder de douche gesprongen en lekker makkelijk mijn joggingbroek aan en een lekker truitje aan.
Beneden stond mijn kop thee klaar en snel mijn broodje gesmeerd want ik weet precies hoe het met ons gaat alles op ons gemak doen en dan vliegen naar de dokter,en dat wilde ik voorkomen dus om tien over negen waren de deur uit.want ik om tien voor half tien een afspraak.
Marco gaat altijd mee want ik vergeet altijd wat de dokter zegt dus samen liepen de praktijk in en we zaten nog niet eens of ik werd al binnen geroepen.
Nou eerst vraagt ze hoe het gaat en hoe ik mij voel en ik kan niet anders zeggen dat ik mij heerlijk voel en nergens last van heb.
Eerst kreeg ik te horen hoe de uitslag was mijn bloedtest en die was goed en mijn suiker was nuchter 5.6 dat was precies wat we willen zien onder de 6.
Nou mijn bloeddruk werd gemeten wel drie keer en uiteindelijk kwam er uit dat het 110/80 was en dat was ook een mooi uitslag want ik heb wel op veel hoger gezeten,gelukkig ben ik in de loop van de tijd minder aan piekeren.
Toen kreeg ik een prik in de vinger voor mijn suiker niet nuchter en dan moet altijd een
beetje lachen want het stelt eigenlijk niks voor maar toch Marco gaat wel even wegkijken,Die gaf aan 6.4 en dat was ook goed want ik heb niet nuchter bijna op zeven gezeten en nu kan ze duidelijk een verschil zien wat ik heb nuchter en niet.
Nou toen het gewicht en eigenlijk een meting van mijn lengte maar ik groei en krimp niet snel dus dat doen we de volgende keer,maar mijn gewicht kwam op 62.5 dat is een
halve kilo meer dan de laatste keer en gelukkig weet ik zelf wel wat de oorzaak daar van is dus ik zal zelf moeten beslissen wat ik ermee ga doen……..
Chips en frisdrank laten staan of niet want de laatste half jaar vreet ik heel veel chips en zuip ik meer frisdrank dan eerst dus dan moet ik een keuze maken wat ga ik doen
We hebben ook mijn buikomvang gemeten en het is niet veel maar ik ben wel heel erg tevreden want er 1 cmtje er vanaf was de laatste keer 88 nu 87 dus ik ben tevreden met het hele resultaat en op naar de volgende afspraak in mei 2018…..
Ik voel mij goed heb meer lichaamsbeweging dan ik had loop mijn poten onder mijn lijf met het werk,maar doe ik met heel veel plezier……

Liefst πŸ’‹πŸ’‹EstherπŸ’‹πŸ’‹

Geef een reactie