Update hoortoestellen

geplaatst in: verhalen | 0

Nou ik heb woensdag voor het eerst mijn nieuw hoortoestellen in en dat betekent dus ruim 17 uur.Op mijn werk begon het al dat de ovens in mijn oren harder klonken en een collega hoorde ik zingen wist niet wat zij zong maar ik kon er wel er van uit maken dat het een leuke deuntje had.En nu was zij niet heel dichtbij maar best een verre afstand en ik voelde mij zo gelukkig dat ik op zo’n verre afstand dat kon horen.Mijn radio in de auto staat ook nu heel zacht wel tig keer zachter dan normaal.

En mijn hoortoestellen staan in verbinding met mijn mobiel als ik nu bel komt het geluid gelijk in mijn hoortoestellen ik hoef mijn mobiel niet meer op speaker te zetten, maar ik moet er wel heel erg aan wennen net als mijn wekker die ik ook daar op hoor. Deze zijn wel heel anders dan wat ik had nu had ik er alleen één in mijn linkeroor het tikken van de klok is ook feller maar net als de tv of radio in huis dat is wel even een ding waar ik heel erg aan moet wennen omdat het nu lijkt of ik niet meer alleen ben.

Maar het geluid van deze hoortoestellen zijn heel zuiver maar ik moet er wel aan wennen om ze nu boven te hebben om te laden want ik vergeet beneden toen mijn hoortoestel wel eens in te doen maar ik ga ze schoon maken dat moet iedere dag en dan hup op de lader dan zijn mijn batterijen weer vol voor de volgende dag.

Lader en droger

Ze zijn op zich kleiner en ze zitten wel lekker kan je dat zo zeggen over hoortoestellen en je merkt niet eens dat je ze draagt alleen het gehoor is nu veel duidelijker voor mij normaal had ik in mijn rechteroor nog geruis maar doordat ik daar ook nu een toestel heb is dat ruizen weg. En omdat het gekoppeld is aan mijn mobiel dan hoor ik degene tegen mij praten en dan kan ik handsfree antwoordt geven en normaal deed ik het op de speaker om iemand te kunnen verstaan het heeft wel veel voordelen hoor.En ik ben er erg blij mee want nu kan ik weer met vele gesprekken meedoen.

Over drie weken dan moet ik mijn akkoord geven tot die tijd heb ik hem in bruikleen zeg maar en dan zijn ze officieel van mij dus ik hoor nu beter dan eerst dus let goed op denk niet dat je achter mij rug om kan praten want ik hoor je,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *