Urn uit zoeken

geplaatst in: verhalen | 0

Met de begrafenisondernemer zijn we er helemaal mee uitgekomen alles is precies zo geregeld zoals wij het in ons hoofd hebben we hebben ook gevraagd of het op een bepaalde dag kan omdat we met een besloten groep het leven gaan vieren van Marco zoals hij het noemt in een restaurant van een bevriende stel van de vlietland.

Ik zat op het internet naar een urn te kijken dat ons(mij)erg aansprak en ik vond deze mooi op foto maar tuurlijk wil je toch een urn van dicht bij bekijken en even in je handen houden.

Maar van dichtbij vond ik de vlinder er niet mooi bij passen dus ik was best teleurgesteld ook om het feit dat er geen andere vlinder er op gezet kon worden vond het wel heel apart maar wie weet gebruik ik hem ooit als tattoo wat ik ter zijnerzijds wil laten zetten.

Maar toen zag Marco een andere beeld en toen we aan de verkoper vroegen of we het van dichtbij mochten bekijken werd het gelijk op tafel gezet ik voelde hem draaide en keerde hem deze was echt zo mooi en het zag er niet uit als urn.

Vraagt de verkoper:”en voor wie is deze mooie urn”. Waarbij Marco antwoordde:”voor mij wil wel weten wat mijn huisje wordt”. De verkoper keek ons beide een beetje vreemd aan ik weet dat dit raar overkomt maar zolang Marco nog grapjes kan maken denkt hij niet te veel aan zijn ziekte en wij proberen best positief te blijven.

We vonden hem zo mooi dat we hem meteen kochten en tevreden gingen we naar huis. Ook is marco bezig geweest om van iedereen die hij kent van de Vlietland afscheid te nemen telefonisch en dan wordt ermee geconfronteerd dat ik alleen naar de Vlietland ga wel met alle mensen om mij heen maar dan zonder mijn maatje,mijn liefste,mijn man.

Maar we hebben nu alvast alles geregeld dan heb ik geen omkijken naar en we proberen nog per dag van elkaar te genieten en nog wat mooie herinneringen voor mij te maken zodat ik aan alle mooie momenten kan denken als Marco er niet meer is.

Terwijl ik dit schrijf voel ik de tranen opkomen een brok in mijn keel het is zo moeilijk we wilde eigenlijk samen heel oud worden.

Esther😢😔

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *