Vakantie bijna om

geplaatst in: verhalen | 1

Elke dag heb ik heerlijk weer gehad ben ik blij dat het gelukt was om het geregeld te krijgen. De dag vliegt zo snel voorbij,we zijn er al best vroeg bij. Als we op het veld aankomen zijn mijn schoenen zo nat van de dauw. De ene dag begint met lichte bewolking en de andere dag schijnt de zon al zo fel.

Soms zijn Herman en Astrid er al en vaak zijn we de eerste maar dat geeft niet. Ontbijten doen op het veld soms met een saucijzenbroodjes en soms met een lekker belegd broodje. Aankomen de andere vaste vrienden/kennissen wat later maar de gezelligheid maakt het geen minder leuke dag.

Eten doen we volop dan worden er gekookte eieren gedeeld of gesmeerde toastjes of fruit. Met het avondeten wordt er ook vaak aangeschoven en dan zijn de tafels een goede uitkomst.

Zal wat foto’s plaatsten wat ik onderhand heb gegeten.

Aardappelsalade met veldsla erdoor geprakt en kleine gehaktballetjes iedereen dacht hoe kan dat nou weer lekker zijn. Iedereen kreeg een beetje en vonden het heerlijk dus mijn man weet heus wat hij doet🤣🤣🤣.

Lekker koffiebroodje met een vers gezet cappuccino Latte dat hadden we als beginnend ontbijt meegenomen.

En dan staan Dennis en Tineke op het veld met Emmy wat was ik blij hun weer te zien. Tineke en ik hebben samen met Emmy gezwommen of eigenlijk was het Emmy wist niet hoe snel zij weer aan de kant moest komen.

In de schaduw onder de bolderkar wat is het toch een schat. Heb nog een andere honden vriend Sjaak.

Laat op de middag kan Sjaak wel los alleen de eenden en ganzen zijn er niet blij mee. Voor hem een groot speelveld om rond te rennen.

Margo had poffertjes mee dat even opgewarmd moest worden echt een verwennerij ik moet aan mijn lijn denken eerdaags een afspraak voor controle.

Broodje zacht gekookt ei gekregen van Astrid en ik heb gesmuld dat wordt weer extra baantjes zwemmen.

Shoarma met krieltjes en Chinese roerbakgroente als avondeten dat had Maja en Mike verzorgt wij worden maar verwend wat gaan we de komende dagen dan eten daar een andere blog over.

Liefst Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *