Vakantie gekregen

geplaatst in: verhalen | 0

Heb al vanaf afgelopen week veel last van de muizen bij mij duimen en hoe meer ik deed hoe meer last ik er van kreeg. Gaf al aan mijn leidinggevende aan dat ik de diepvries niet ging doen want ik heb teveel last ervan.

Toen ik mijn pauze van een kwartier vroeg mijn bedrijfsleider hoe het met mij ging,vertelde hem ook dat ik last had van mijn handen en volgens hem kon hij mij helpen met de pijn en kon ik plaats nemen op kantoor.

Daar vroeg hij:”of ik twee vrij wilde”, en daar zeg ik geen nee tegen. Ik ging even mijn Bessie Marie en Ingrid groeten voor ik vertrok naar de Vlietland en dat deed ik met een big smile op mijn gezicht.

Bij de snackbar op het textielstrand haalde ik twee kroketten voor ons beide om mijn vakantie in te luiden van blijdschap kon ik ook niet even slapen was er zo verrast door. Dank je wel lieve bedrijfsleider van mij.

Tijdens het liggen kregen twee keer een stuk watermeloen van twee bekende van de Vlietland en die peuzelde ik lekker op.

Die laatste stuk lijkt wel een hart als je goed kijkt en ik moest even bijkomen vandaar dat er geen foto van mijn kroketten bij staan. Nu kunnen we twee weken lang langer blijven op de Vlietland en optimaal genieten.

We konden wat later eten dus rond zes had de rijst met kidneybonen opgewarmd en Thea at een bordje mee met ons.

En rond half tien gingen we richting huis, morgen zullen we de komende dagen samen in één auto zitten en ik ben zo blij morgen weer een dagje volop genieten met drie lieve vrienden.

Rond half één maakte ik deze twee laatste foto’s voor ik mijn bed induik.

Wat een mooie heldere nacht is het en de maan is groot en mooi rond hij straalt wel heel mooi.Maar voor nu welterusten,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *