Vakantie in Bali dag 11

geplaatst in: verhalen | 2

Vandaag gaan we een tochtje maken met ons Taxidriver Dewa M hem hadden we in zijn winkel leren kennen en hij was super grappig,dus we worden om negen uur op gehaald in de lobby.
Eerst gaan we douchen en ontbijten ik trek vandaag gelijk mijn badpak aan en voor de meeste lezers van Facebook die mij kennen weten dat ik eigenlijk nooit een badpak of bikini aan heb is dit hopelijk niet een wereld shock.
Maar we gaan naar de olifanten toe,waterval en ook naar een tempel ofzo.
Dewa was er vroeg dus we konden gelijk vertrekken en zo zijn we op weg naar Ubud.
We wilde niet alleen de grote weg berijden maar ook langs kleine dorpjes toe.
Na een uurtje of twee gereden te hebben kwamen we aan bij de olifantensafari en we hadden een ticket gekocht voor mij alleen want het is best prijzig voor een kwartier op een olifant zitten en ik wilde het zelfde gevoel hebben als ik met mijn moeder ooit heb
gehad,ik werd opgehaald en Marco en Dewa bleven achter.
De olifant waar ik op te zitten kwam eraan en ik werd vriendelijk geholpen door een hele aardig man zijn olifant heette Gandhi en we begonnen ons tocht van een 15 minuten
Gandhi had wat boom bladeren gerold in zijn slurf en terwijl ik mijn tocht maak kwamen we allemaal vlinders om mij heen allerlei kleuren ik kon niet eens mijn fototoestel pakken of ze vlogen weg,dus dat deed ik maar niet,toen kwamen de vlinders weer terug en die hebben mij vergezeld tot aan het einde en toen wist ik het zeker mijn moeder is bij mij geweest.

DSCN0525

Ik kwam terug bij Marco en Dewa en vertelde hoe leuk ik het heb gehad en heb genoten van de rit,en over de vlinders die om mij heen vlogen.
We vervolgde ons weg naar de watervallen en we wilde waar alleen de inwonders van Bali naar toe gingen ja en we kwamen daar aan en ze vroegen een donatie van 10.000 rupia per persoon,voor Dewa hoef er niet betaald te worden
Er was daar een jongeman die maakte voor ons de foto’s terwijl we onder de stromende water van de waterval zaten super gaf was het we hebben behoorlijk genoten van deze ervaring,ik hoefde mij gelukkig niet om te kleden en Marco ook niet want we hadden ons zwemkleding al aan.

dscn0549.jpg

we hebben onze fotograaf nog een kleine fooi gegeven en zijn toen naar een museum gegaan van Nederlands-India en dat was ook wel interessant om het te zien het waren allemaal manketen maar ik vond het super twee en dertig waren er en alles staat op een foto.
Later zijn we wat gaan eten in een restaurant waar alleen maar de inwoners eten ook super gezellig en heerlijk gegeten Marco nam een kip en die kon hij niet helemaal op dus die namen we mee,later hebben we het aan Dewa gegeven voor hem en zijn gezin.DSCN0559

Onderweg zei Dewa we keren even bij mij thuis aan om mijn kids op te halen en zo zijn we even mee gegaan naar zijn huis
โ€‹

Liefst ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹Esther๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

https://youtu.be/gD9yZdzaWYc

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *