Vakantie in Bali dag 13

geplaatst in: verhalen | 1

Deze dag is net als gisteren ontbijten op ons gemak,hoorde we ineens dat ze vandaag tussen 6 uur en 7 uur een bestrijding doen tegen ongedierte en dat we dan ons kamer deuren dicht moeten houden.
Maar we zitten lekker te genieten en we zijn in gesprek met Jolanda die is al een week in Kuta met haar man Koen en morgen komt Koen zijn dochter een dagje over dan willen ze naar de waterval die wij hebben gezien dus even snel het adres op zoeken via Facebook want ons taxidriver Dewa heeft foto’s op zijn Facebook geplaatst met de naam van de waterval en nu is het nog vrij rustig een ander stel die wilde ook bij ons zwembad liggen maar er is geen plek meer in de schaduw dus die verplaatsen zich naar het andere zwembad,maar we hebben afgesproken als er plek is dan waarschuwen we jullie wel.
Het is vandaag heel erg druk bij het zwembad denk dat iedereen even wil bijkomen en wil gaan relaxen.
Rond een uurtje of drie half vier is er eindelijk plek dus ik heb dat andere stel gewaarschuwd en alvast hun handdoeken meegenomen en hun een plek voorzien in de schaduw,ik lig weer lekker in het water en geniet er lekker van de laatste dagen dat we hier zijn.
Ik trek mij even terug en ga een praatje maken met een Indische vrouwtje die we hebben leren kennen daar,en toen ook gelijk onze Facebook uitgewisseld zodat we contact kunnen houden.
De mensen daar zijn zo vriendelijk en zo lief,je vraagt iets en ze doen het gelijk zonder te mopperen wow zulke lieve mensen hoor.
Ineens wordt het heel erg rustig en we kijken om ons heen en zien dat er al begonnen wordt met spuiten van spul tegen ongedierte eerst bleven we zitten maar toen sprong ik op en deed onze badlakens in de kamer en zei kom op Marco we moeten echt gaan want er kom zo’n dikke mist op van het spul dat je elkaar bijna niet zag Jolanda is blijven liggen ik ben weggelopen en onderhand film ik het.
Via de achterdeur zijn we de stad ingelopen en daar zag ik ineens een man met een haan in zijn handen en vroeg mag ik een foto ervan maken dat mocht als ik bij hem 100.000 rupia betaalde ik maakte gewoon een foto en besloten toch in zijn winkel te kijken en toen had ik maar twee sarongs gekocht voor 100.000 rupia en later hoorde ik van hem dat die haan een kampioen is in hanengevecht en toen liet hij mij zien dat er in een tas een andere haan was die door zijn haan gedood is………tjeetje dat is zielig zeg,maar voor hun een broodwinning dus ik oordeel niet ze moeten hun geld verdienen en dat doen ze op allerlei manieren en dit is er een van…….
Sorry mensen als jullie het erg vinden maar voor hem is dat zijn leven.

DSCN0653

We liepen verder toen zei Marco ik heb trek in pizza maar wel een lekkere pizza dus we zijn naar een restaurant gegaan waar ze pizza’s verkopen en dan van een echt italiaan en we vonden een restaurant waar stond echt Italiaanse pizza we wagen het er op.

We eten wel veel over een hele dag maar vaak nemen met zijn twee een ding en dan delen we het want door het hete weer heb je wel trek maar weer niet zoveel dus we nemen steeds kleine beetjes van iets………deze was wel heel lekker met kip erop.
Daarna zijn we verder gaan wandelen je zag best ook veel sale van badkleding maar als je de prijzen zag dan leek het net of je gewoon in Nederland was zo duur geprijst is het dan denk je we kopen het dan in de Sale in Holland want dan is de prijs nog soms goedkoper als we terug naar ons hotel gaan is het al avond en toen kwamen we dit bord tegen die zag ik ook bij een collega Younes die ook naar Bali is geweest een paar weken geleden en ik dacht dat ga ik ook op foto zetten en hier neerzetten dus Younes mocht je mijn verhaal gaan lezen herken je dit bord er staat alleen een andere tekst op maar wel bijna het zelfde

DSCN0658

Nou als je in Bali ben dan weet je te doen staat veel vreten en aan komen dan kipnappen ze je niet………..
Toen we in onze hotelkamer kwamen zijn we ons meteen klaar gaan maken voor de nacht mensen ik wens jullie…….

Salamat Tidur
Liefst πŸ’‹πŸ’‹EstherπŸ’‹πŸ’‹

 

 

https://youtu.be/EqxNnFc1vTQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *