Vakantieweek 12/2024 dag 2

geplaatst in: verhalen | 0

Dinsdag 19 maart:

Ik ga kijken wat het weer gaat doen anders wil ik heel graag naar Scheveningen met de trein maar ik sta wel bijtijds op dus ga ook bijtijds naar bed toe. Om half zeven kon ik niet meer slapen dus ik ben maar opgestaan en zit lekker beneden ben aan het bedenken wat ga ik eten als ontbijt heb nog alpro yoghurt en wat fruit en wat cruesli of ik kan een koolhydraat arm broodje met ei eten. Het eitje heeft de voorkeur gehad en dat heb ik gegeten nu wachten de zon gaat schijnen dan wil ik vertrekken rond 11:45 nam ik de trein richting Leiden-centraal en vanaf daar nam ik de trein naar Den Haag-centraal en dan met de tram 9 naar het kurhaus en daar heb ik gewandeld en foto’s gemaakt het was super weer mijn vitamine D heb ik nu twee dagen al binnen gehad en mijn eerste happy stone ligt op het strand van Scheveningen. Hopelijk vind iemand hem en reageer op mijn Facebook heb dat namelijk op de achterkant neergezet.

Maar ik zal wel precies vertellen wat ik gedaan had heb ongeveer een half uur op station Bodegraven moeten wachten tot de trein (sprinter)kwam het waaide wel maar met mijn winterjas kon ik de kou goed aan. Ik was rond 12:15 in Leiden Centraal had een overstap van 8 minuten en moest naar perron 9 B daar vertrok de trein (intercity) naar Den Haag Centraal en was daar rond 12:26 en daarna vijf minuten lopen naar de tram maar omdat ik dit nooit eerder gedaan heb ben ik even gaan informeren waar ik de tram kon pakken twee vriendelijke medewerkers van de NS wezen waar ik moest zijn.Bij halte kwam ik om 12:31 aan en de tram kwam om 12:37 en ongeveer om 12:52 was ik bij de halte van kurhaus en dan kan je zo door de promenade naar het strand lopen.Met een dubbel gevoel liep ik daar één omdat ik de vakantie mis naar Gambia samen met Marco en de andere ga ik niet bij naam noemen maar ze zijn daar aan het bouwen ik weet niet wat maar om het op het strand te komen moest ik een heel stuk lopen maar ik had niks te doen maar omdat het tegen lunchtijd was had mijn buikje wel honger dus toen ik eindelijk op het strand was heb de eerste de beste strandtent genomen om daar te lunchen en toen was het al tegen enen.Het zonnetje scheen heerlijk en ik nam plaats ik gaf mijn bestelling door en wachtte tot het gebracht werd.Op het strand wilde een filmpje opnemen en dat heb ik gedaan en mijn happy stone heb ik daar achtergelaten rond een uurtje of half drie ging ik weer richting de tram en rond half vijf was ik weer thuis mijn bestelling lag in de tuin en die moest ik naar binnen brengen nog even wat geappt en gebel toen ben ik naar bed gegaan morgen weer een nieuwe dag in het vooruitzicht dat zal ik jullie wel laten weten,

Liefst Esther😘

PS ik heb een geweldige dag gehad dat wil ik wel even melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *