Vakantieweek 12/2024 dag 5

geplaatst in: verhalen | 0

Waar gaat mijn reis naar toe Schiphol Airport en heb met mijn broer en schoonzus afgesproken om half negen vertrok ik van huis om 9:16 kwam de trein om naar Leiden Centraal te gaan en daar moest ik trein naar Schiphol Airport was nog bang dat ik de verkeerde trein maar toen door de tunnel ging was ik superblij ik had toch de goede trein genomen.Mijn broer en schoonzus waren er al en zaten bij La Place restaurant. Al zolang niet meer geweest wist niet waar het La Place restaurant was na mijn schoonzus aan de lijn te hebben en buiten gestaan te hebben zag ik mijn broer binnen zitten maar nu eerst even mijn schoonzus zoeken in het midden van de draaideur zag ik haar begroette ze hartelijk heb ze zo gemist bellen en apen doen we wel maar ik heb ze al een tijd niet gezien en dan voel je echt de liefde ervan af spatten ik hou van hun beide heel erg.

Klik op deze👆foto dan zie de andere foto’s

We hebben eerst wat gedronken en hadden veel om bij te kletsen heb ze gemist en van 10:00 tot 12:00 zaten we er hebben maar gelijk geluncht en nog meer zitten en rond 14:53 zijn we gaan lopen en even naar de zus van Bessie geweest die werkt daar bij de AH en daarna naar het Panorama terras geweest daar ook even in het vliegtuig gezeten toen heeft mijn broer voor zijn suiker een appel gegeten en rond vier uur half vijf namen we de trein richting huis hun naar Utrecht en ik naar Leiden om rond zes uur was ik thuis en het was ondanks de regen een geweldige dag love my brother and my sister in law,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *