Valentijns Birthday

geplaatst in: verhalen | 0

Het niet alleen de verjaardag van mijn Bessie maar het is ook de dag om je liefje te verwennen nou kan dat niet meer in mijn geval maar ik kan wel mezelf verwennen en dit is wat mijn liefje gewild heb om goed voor mezelf en heb mezelf twee cadeautjes gegeven één voor ons beide omdat ik nog mijn schat mis en één om mij lekker warm te houden omdat jij daar niet meer ben.

Mijn Bessie Marie en natuurlijk haar tweelingzus Murie zijn op 14 Februari jarig en daar ben ik voor uitgenodigd om gezellig met een andere collega Ingrid uit eten te gaan.

De roltrap wijst U de weg heel slim bedacht hoor kan niet missen nog wachten op de jarige job en haar zoon Robin.

We kwamen er binnen wow daar is het druk we hadden een ronde tafel Marie legde alles uit hoe het werkt en toen begonnen we met alles kijken en daarna stonden we bij het vlees ik nam net als Marie alle drie de soorten weet wel de:ribeye,T-bone en kotelet en had een maïskolf en een worstje met peperduurs.

Daarna ging naar de vis soorten ik had: garnalen,kreeft,krab,mosselen met chilisaus,zalm met sperziebonen en grote champignons.

We deden alles op ons gemak lekker kletsen en eten we genoten er zeker van voor mij weer een eerste keer met andere samen eten en het was super gezellig gehad.Daarna lekker dessert wat had ik op mijn klein bordje:lychees,ananas,perzik en een bolletje smurf op het grote bord:twee soorten cake,pudding,muffin,sesam bol en pastel de nata.

Moest ook nog op de foto ogen open voor de foto ze zijn echt leuk geworden

We hebben nog op Marie haar verjaardag geproost Proost Marie met je verjaardag🥰🥰

En nog een foto van Bessie en mij samen dank je wel voor de uitnodiging schat het heeft mij echt goed gedaan ik heb echt genoten dank jullie alle drie voor de gezelligheid en de liefde 🥰

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *