Van Dam Grind Oudewater

geplaatst in: verhalen | 0

We waren bezig geweest met een tuinman die onze tuin zou leeg halen al het puin en de bomen en het oude onkruidzeil voor een vaste afgesproken prijs,maar meneer die wilde ineens meer geld erbij en daar was manlief niet mee eens.

Na veel praten zijn we er niet uitgekomen hebben wel zijn werkuren betaald maar niet het hele bedrag want er ligt nog zoveel puin.Hij wilde uiteindelijk de tuin zelfs niet meer leeghalen, ondanks gesprekken daarover. Het leek er steeds meer op, dat hij uiteindelijk geen tijd of zin had, om de opdracht uit te voeren.

Nu zijn we met een andere tuinman in gesprek gegaan en daar heb we mee afgesproken dat we een uurloon om misstanden te voorkomen en daarom hebben we vandaag bij Van Dam Grind alvast alles besteld nieuwe grind en wallblocks en worteldoek en de datum dat het geleverd moet worden.

Door wat er gebeurd is moeten we een container huren om al het puin zelf af te laten voeren maar we gaan weer met goede moed er tegenaan.

Zal er wat foto’s bij zetten wat er niet is gedaan en meneer er wel betaald voor willen hebben. Maar als het helemaal klaar is zal ik daar verder over bloggen voor nu kijk ik alleen maar vooruit en naar een mooie opgeruimde tuin.

Straks in het voorjaar weer heerlijk genieten in het zonnetje en een mooie tuin zonder onkruid,loop weer eens met mijn hoofd in de wolken kleuter eerst krijgen we nog de winter hoor,dat weet ik ook wel hoor manlief.

Nog een paar nachten gaan slapen voor ik de eerste foto’s kan maken van het begin van onze nieuwe opgeruimde tuin,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *