Van der valk hotel dag 2

geplaatst in: verhalen | 0

Maandag 29 januari

Als ik je vertel dat ik toch uiteindelijk met licht uit geslapen heb zal iedereen denken je heb het toch gedaan,maar dan komt hier het werkelijke antwoord maar dan wel dat ik het één uur,twee uur,drie uur en uiteindelijk vijf uur heb zien worden.Mijn kleren aangedaan en buiten een peukje gerookt en nu zit ik aan de thee.

Dus met andere woorden zo k#t geslapen maar het is wel de eerste nacht in een vreemd bed,vreemde omgeving en natuurlijk vreemde kussens het is niet vertrouwd,maar ik hoop dat het misschien vanavond wat beter gaat heel benieuwd hoe laat mijn buren wakker worden ben vandaag van plan om door avifauna te wandelen en even mijn hoofd te legen dat ik mij kan richten op de dieren.

Om half zeven kan je al ontbijten maar ik dacht ga lekker pas rond zeven misschien zitten er al wat meer mensen maar na mij kwam een man ook alleen en toen van alles een foto heb genomen nam ik plaats en dacht laat mijn boek liggen maar na een kwartier kwamen nog twee mannen is het single maand waar kwamen dan alle mensen gisteren vandaan logeren ze niet in het hotel dan.Mijn buren liggen nog op één oor denk ik maar mijn buikje is in ieder geval gevuld.

Zit lekker op de kamer mijn blog bijwerken en dan nog wat lezen en wat later lekker wandelen door avifauna.Maar daar komt een andere blog over daarna nog naar de herenhof geweest even een broodje genomen misschien kan ik morgen iemand strikken die een foto maakt van mij tijdens het ontbijten wat vliegt de tijd morgen ga ik alweer naar huis toe het was soms moeilijk maar ik heb door gezet en dat vind ik heel knap van mijzelf zo trots op.

Hopelijk slaap ik vanavond beter dan gisteren mijn koffer heb ik al ingepakt kan ik het in de ochtend al in de auto zetten voor of na het ontbijt mijn boek is ook al uit best raar als ik ergens anders ben lees ik best veel en thuis kan ik mij niet concentreren erop.Ben nu wel een ervaring rijker zo had ik minder last van alleen zijn want er waren meer personen alleen en een paar stellen tot er een groep van 20 personen er aan kwamen toen merkte ik wel hoe vervelend het was zij zaten dichter bij mij in de buurt en dan min of meer luidruchtig.

Ik denk dat er wat personeels tekort waren want je zag ze allemaal gehaast te werk gaan wilde nog een dessert maar moest er even op wachten tot ik kon bestellen en toen ik wilde afrekenen moest ik ook daar even op wachten want die grote groep had drinken besteld maar toen die jongedame met een dienblad met drinken kwam was het best een chaos wie wat had ik zat het een beetje te bekijken hoe dat allemaal ging de één had cola met ijs de andere niet en op het begin van de tafel had iemand champagne en op het eind van de tafel ook waar moesten ze die fles neerzetten en dan de karaffen met water was ook een dingetje want die personen zaten ook verspreid van elkaar. Maar na twintig minuten kon ik mijn rekening betalen zo raar maar waar toen liep ik richting mijn kamer de buren waren al op stok en ik hoop dat ik heerlijk kan slapen.

Ik was al best moe omdat ik de dag ervoor niet echt geslapen heb maar nu voel ik voor de tv in slaap om half twaalf werd ik wakker door het licht van het beeldscherm en toen alles uitgedaan weer in slaap gevallen tot twee uur en weer in slaap gevallen om vier uur wakker en uiteindelijk was het half vijf en zat buiten een peuk te roken.Maar heb wel wat beter dan de eerste nacht geslapen. Op naar het ontbijt……..,

Veel liefst Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *