Van der valk hotel dag 3

geplaatst in: verhalen | 0

Dinsdag 30 januari;

Mijn laatste nacht heb wel iets beter doorgebracht maar dan ben ik in slaap gevallen en twee,drie uur later wordt ik wakker en ik ben echt wel moe.Misschien moet ik echt wennen alleen te zijn in een vreemde omgeving want het bed voelt vreemd aan en omdat het twee bedden tegen elkaar aan gezet is komt mijn been er tussen en het is er super warm ondanks ik onder het dunne dekentje dat ik mee heb genomen toch te warm en de kussens liggen niet lekker.

Nou is het niet zo dat het hotel slecht is maar ik ben zo onrustig denk ik ook elk geluid kan ik niet thuis brengen en normaal had ik Marco die kon helemaal niet wennen in hotels die ging wel honderdduizenden keer uit bed en ik lag heerlijk te snurken en natuurlijk gaf het mij altijd een veilig en prettig gevoel met Marco naast mij.

Had mijn koffer al in de auto gezet en ben daarna gaan ontbijten onder de bovenste foto daar staan ze is niet heel veel maar ik wil toch van alles wat ik doe een foto hebben om mij te richten of om te zien hoe het mij verging.Wat mij op viel is de dame die ik het vroeg om een foto te maken het even wat harder zei dan ik hoopte dus iedereen keek mijn kant op wilde haar later vertellen waarom ik graag een foto wilde maar zij was druk bezig.

Zal hier vertellen waarom ik foto neem als ik ergens eet of waar ik naar toe ga dat geeft mij het gevoel dat ik weer een stap heb gezet in mijn leven die ik nu alleen lijdt en het geeft ook aan dat het mij daadwerkelijk gelukt is soms sta ik er wat somber op maar dat zie ik laters terug en kan dan het beter relativeren om terug te kijken hoe het nu met mij.Heb het afgelopen jaar met wat ups en downs door gebracht en ik weet dat Marco van boven naar mij kijkt en tegen mijn andere geliefdes daar zegt mijn kleuter doet het toch maar weer als ik dit zo neerzet krijg ik een koude rilling over mij heen.

Lieverd dank je wel dat jij zoveel in mij geloofde en zei dat ik een sterke vrouw ben dank je wel voor jou vertrouwen in mij love you so much Marco Zevenbergen jij bent/was een prachtig mens🥰🥰🥰,

Liefst Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *