Vandalisme

geplaatst in: verhalen | 1

Gisteren liepen met volle bolderkar richting het strandje tot we bij de brug aankwamen en twee dames op een sup ons aanspraken. Zij zagen iets voor en achter de brug zitten en vroegen:”weten jullie wie we kunnen waarschuwen”. “Voor wat wil je iemand waarschuwen”. Voor deze twee verkeersborden die hier precies in het midden van het water ligt.

Ik leunde tegen de reling en zag aan beide zijde palen met verkeersborden eraan,één hebben van het naaktrecreatie veld gestolen en de ander van het textielstrand.

Als ik denk aan al die jongeren die vanaf deze brug af springen gaat mijn maag al draaien aan het idee wat er kan gebeuren. Als zij met hun voeten langs die paal gaan of langs het bord.

Aan de andere kant ligt er ook een ik ben echt verbaasd wie heeft dat op zijn geweten zeg. En wat gebeurd er als er een buitenboord motor erover heen gaat. Ja,wie moet je daar voor waarschuwen. Toen een half uur daarna weer over de brug liep zag ik dat ze op hun kant liggen op de bodem.

Zouden die twee dames dat gedaan hebben met hun peddels misschien moeten we eens goed informeren bij wie je kan aankloppen. De avond van ons Sliptong Festival waren er wel een groep van 10 tot 13 jongeren op het naaktstrand.

Misschien toch een keer boa aanspreken en een nummer vragen die we kunnen bellen. Deze hele week verwachten ze geen mooi weer dus we blijven gewoon thuis,jammer genoeg.

Wens iedereen een fijne dinsdag,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *