Verandering badkamer

geplaatst in: verhalen | 0

Zoals jullie al weten is Marco al een half jaar geleden overleden en het hele huis was ingericht naar de smaak van ons beide maar ik wilde over een jaar dingen gaan veranderen.

Het verdriet en gemis blijven ondanks ik het ga veranderen maar ik wil het toch eigen maken mijn smaak en mijn dingen heb trouwens niet meer veel dingen van Marco in de badkamer staan één deodorant want dat was wat hij op het laatste nog gebruikte en zijn scheermes die ik nu in gebruik heb.

De letters heb ik er afgehaald wil het plafond een andere kleur geven weet nog niet welke maar dat komt in de loop van de tijd als ik er zelf over uit ben.

Maar ik ben er nog niet helemaal uit maar ik heb het op dit moment zo gedaan foto’s van erna.

Deze letters hou ik dat staat nu voor Klerks-Zevenbergen voorheen was het Zevenbergen-Klerks.

Dan heb ik het bij het bad veranderd met wat decoratie van kunst vetplanten wil er nog twee bij kopen dat komt dan wel.

Heb nog een rekje voor mijn parfum en nu hoor ik jullie denken waarom daar gebruik het eigenlijk niet maar Marco vond het nodig dus daar staan ze dan.

En bij de was tafel daar ben ik nog niet helemaal uit wil ik al mijn parfums daar hebben of ga ik die ergens anders doen maar die kunst bloemen dat vind ik wel weer mooi vrolijk ook de boel weer even op.

Nou heb ik daar plek voor wat vrolijkheid en ik vind het wel mooi wat kleur in de badkamer.

En heb op de achterkant van het bad mijn balspul gezet wat ik op het moment gebruik als ik lekker aan het badderen ben dat zie je op de foto hieronder.

Foto 4: Heb de douchecabine ook weer onderhanden genomen en nu lekker genieten van mijn avond

Mijn eerste project is bijna af nog het plafond verven en dan is de badkamer klaar zoals ik het wilde was wel even moeilijk om daar aan te beginnen want de laatste drie maanden van Marco’s leven hebben we daar veel tijd samen doorgebracht.Hem te douchen en afdrogen en dan helpen op en af van de wc en veel gekletst over hoe nu verder ik heb er veel over nagedacht wel of niet te veranderen maar nu ik het heb gedaan voelt het ook ontzettend goed en ik denk dat Marco wel mee gekeken heeft hoe ik alles gedaan heb.

Trots op mezelf,liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *