Verlaat jubileum jaar

geplaatst in: verhalen | 0

Door alle commotie rond het overlijden van mijn grote liefde was ik helemaal vergeten dat ik op 4 februari 2023 37 jaar in dienst was bij de AH en ik weet nog dat ik op het moment dat Marco de diagnose kanker kreeg ik huilend in zijn armen viel en met horten en stoten vroeg wie gaat mij vergezellen als ik 40 jaar in dienst ben. En hij alleen maar zei;”schat dat duurt nog een tijd en misschien heb je al een andere relatie”,waarop ik hem met een verdrietig maar boos gezicht naar hem keek. Maar mijn jubileum dag was heel verdrietig omdat hij net een twee weken overleden was en er helemaal niet mee bezig was.

Maar vandaag onderweg naar het werk dacht ik er aan en begon toch te denken wie ga ik over drie jaar vragen om mij bij deze heugelijk dag te vergezellen mijn broer en schoonzus,Marco zijn zoon en vriendin of mijn lieve vrienden Dennis en Tineke of ze allemaal dan ben ik niet zo alleen. Nou het is wel een mijlpaal nooit een andere baas gehad altijd met veel plezier en trots hier gewerkt,wordt nu wel wat minder plezierig omdat we met minder collega’s moeten werken veel druk op je kop en tegenwoordig zijn de klanten ook niet altijd vriendelijk daardoor wordt het met die trotsheid wat ik vroeger had.

Ben wel blij met de hele oud collega’s die er nog zijn met de jeugd is er soms een mentaliteit verschil wij zijn nog van die aanpakker alles op tijd klaar en netjes achterlatend voor je mede collega’s maar zij hebben dat niet in hun zitten komt vandaag niet,dan maar morgen zo kan ik echt niet werken……..Esther het moest een leuke blog worden……maar het klagen zou je achterwege moeten laten……Marco zou gezegd hebben:”schat,doe wat je niet laten kunt.

Op naar mijn 38 jubileumjaar dan neem ik er wel een gebakje op,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *