Verschillende auto’s gehad

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb toch al wat auto’s versleten in mijn leven ben ooit begonnen met het lenen van een collega Dini die had een Renault Twingo en daar heb ik een jaar lang van mogen proberen en ik was haar heel dankbaar voor want zo konden we in het weekend uit stapjes mee maken ik vond het heel erg lief van haar.

Toen kocht ik een Renault Clio en daar ben ik wat verder de grens over geweest naar België voor een bruiloft van een neef van mijn toenmalige partner en een vakantie met mijn broer en schoonzus en hun kids naar Frankrijk. Ik heb toen een verkeersongeluk mee gehad toen ik bij mij tweede baan op weg was naar het werk in Castricum waarbij ik eruit gehaald moest worden door de brandweer gelukkig niet heel ernstig maar was voor heel even stijf van de spanning.

Toen heb ik een tijdje de auto van mijn broer Dennis mogen gebruiken met de voorwaarde dat ik elke zondag mijn vader naar de kerk bracht en weer naar huis. Dat was ook een fijne auto een Ford Escort en later had ik zelf een Ford Fiësta gekocht waar ik mijn zoon naar zijn trainingen en voetbalwedstrijden kon brengen.

Toen leerde ik Marco kennen en toen mocht ik gebruik maken van zijn tweede auto een Suzuki Swift die we later aan mijn zoon zouden verkopen,maar hij zich na een jaar bedacht en zijn geld terug wilde en niet begreep als je een afspraak heb om een auto over te nemen en later besluit om het niet meer te willen dat je dan je geld niet meer terug krijgt.

De Suzuki Swift hadden we ingeruild voor een andere auto en wel een Ford Fiësta wat ouder model maar hij bracht mij van A naar B dus ik was er superblij mee want om van Bodegraven naar Amsterdam was het openbaar niet echt een optie vooral als je vroeg moet beginnen.

Daarna kreeg ik op mijn verjaardag een auto want de personen die hem gaven wilde dat ik veilig op weg ging van huis naar mijn werk en zo kwamen we op de Suzuki Alto die we met een fiftyfifty deal hebben gekocht en daar heb ik zoals ik eerder beschreef in een andere blog zeven jaar van genoten.

En nu mijn laatste auto hoop ik want ik zou wel na een aantal jaar in de buurt werken dan wil ik dat op loopafstand kunnen doen. Maar voor nu deze auto heeft geen benzine nodig terwijl ik vaak nog wel eens over benzine prijzen praat in plaats van elektra prijzen.

Ik rij nu twee weken ermee en ik heb mijn eerste storm van afgelopen vrijdag overleeft. Het is een hele comfortabele auto niet meer schakelen en ik voel mij net op een troon zitten zo verhoogd zit ik. Via een bmw app kan ik mijn deuren,ramen, opwarmen van mijn auto,mijn lichten en zelfs mijn toeter regelen. Nou vraag ik mijn af waarom zou ik mijn toeter vanaf mijn app uit of aan willen zetten.

Ik regel het opladen via mijn app zet de stekker alvast in de auto en dan stel ik de tijd in wanneer hij moet beginnen en wanneer hij moet stoppen en dan sluit ik mijn deuren vanaf de bank dan zet ik het over naar mijn bmw dan gaat hij laden op de aangeven tijd en als ik beneden kom kan ik als ik wil de auto klimatiseren dan zit ik als ik vertrek heerlijk warm dat is wel lekker met de winter en ook als het gevroren heeft hoef ik er niet uit om te krabben en nooit meer een autohoes erover.

Via de app zie je ook hoeveel procent en hoeveel km of hoewel actieradius ik heb en daar heb ik even wat foto’s van gemaakt die je kan bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Fijne werk-week,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *